Mere om keepersituasjonen


Publisert 20.05.2019 av Øystein Thorsen
Ingen bud på Raya, Leutwiler kan forlate Ewood og U23 mangler sisteskanse.
Det dukket i helgen opp rykter om at Brentford har forhørt seg om kjøp av Raya. Begge keeperne til Brentford er på vei bort, delvis fordi de er ønsket andre steder og fordi kontraktene deres er på vei til å løpe ut.
Lancashire Telegraph melder derimot i dag at klubben ikke har mottatt bud, og er ikke i dialog med noen om den spanske sisteskansens fremtid.

Raya betraktes fortsatt som Blackburns nummer 1, til tross for at Leutwiler fikk avslutte sesongen i mål. Delvis hadde Raya hatt en dalende formkurve, men framfor alt ville Mowbray se Leutwiler i Championship-spill for å vurdere nivået til 30-åringen. 
Innsatsen ble belønnet med at klubben benyttet seg av en opsjon om ett års forlengelse av Leutwilers kontrakt.

Forlengelse av kontrakten til tross, Mowbray holder døren godt åpen for kanadieren, i alle fall slik vi tolker en sak fra tidligere i dag.
- Fotballspillere ønsker å spille fotball, så hvis han (Leutwiler) kommer til meg og forklarer at han har et tilbud om fast plass i en annen klubb skal ikke jeg være vanskelig, sier sjefen til Lancashire Telegraph. 
Ingen grunn for 30-åringen til å forestille seg førstelagsfotball med andre ord. 

I tillegg er Mowbray interessert i å hente en målvakt som kan gi Raya mere konkurranse. Men det er ikke bare førstelaget som behøver keepere. U23-laget har for øyeblikket kun Andrew Fisher og Jordan Eastham å sette mellom to stenger, etter at Albinson og Byrne ble fristilt. Fisher var på utlån de siste månedene av denne sesongen, og det er ikke utenkelig at han får nye oppdrag borte fra Ewood, skriver Lancashire Telegraph


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: