Meld deg inn NÅ!

Publisert 7/17/2021 av Erlend Pettersen

Vi har nå startet innmeldingen til sesongen 2021/2022.

Det er en glede å ønske dere alle sammen, ny som gamle medlemmer til å melde dere inn til en ny sesong hos oss. Etter å ha lagt bak oss en meget spesiell sesong så ser det ut som at man kan begynne å planlegge turer over dammen. Kanskje ikke før jul, men forhåpentligvis så vil 2022 gi oss mange reiser. Vi minner alle dere å gå inn på din profil å redigere profilen med riktig adresse, telefon og Mail. Alle medlemmer vil få BRSCN logo på sitt profilnavn når medlemskapet er aktivert. Vi minner om at det kan ta noen dager før medlemskapet blir aktivert grunnet ferie.

Etter er stor nedgang i medlemsmassen vår forrige sesong håper vi at vi kan begynne å se litt flere medlemmer melde seg inn denne sesongen. Vi vil trekke ut to valgfrie drakter med trykk til dere som melder dere inn før 1. september. Skulle man havne over 200 hovedmedlemskap til denne datoen trekker vi utvendig ekstra vinner. NB! Familiemedlemskap er med i trekningen om valgfri Rovers trøye.

Merk dere at gi har to VIPPS nummer denne sesongen grunnet endringer i VIPPS. En er for hovedmedlemskap og den andre for familie. Husk å skrive navn og riktig adresse når dere melder dere inn. Spesielt få med navn på familiemedlemmene. 

 

Medlemsskap i BRSCN

Medlemskontingenten (100kr) kan overføres via Vipps (nr 689793), vår nettbutikk eller nettbank. Se nærmere informasjon om betaling nederst på siden.

VIKTIG INFORMASJON OM VIPPS-BETALING:

Medlemskontingent (100kr) betales på vippsnr: 689793

Familiemedlemskap (50kr per medlem) betales på vippsnr: 505491. Husk å legge inn navnene på familiemedlemmene. ( Kreves hovedmedlemskap som kan knyttes opp mot familie)Dette er hva BRSCN kan tilby våre medlemmer sesongen 2021/2022: 

 • Tilhørighet til andre norske Rovers-supportere. Ferske nyheter på våre nettsider og i sosiale medier. 
 • Et lekkert medlemskort i Visakort-format, designet av BRSCN, med ditt unike medlemsnummer påtrykket. Ved innmelding innen nærmere informerte frister vil du også få navnet ditt på medlemskortet. Dessuten gir det innpass på selveste Blues Bar på Ewood Park, hvor normalt kun innehavere av sesongkort får slippe inn! NB! Medlemskortene blir sendt til trykk i midten av september 2021. Medlemskortene sendes ut fortløpende. 
 • Konkurranser med flotte premier (for eksempel Rovers-drakter, og annet supporterutstyr)
 • Hjelp for at du skal kunne skaffe deg flotte Rovers supporterartikler til en billigst mulig penge
 • Mulighet til å være med på BRSCN sine lag i supportercupen
 • Hjelp til å planlegge egne turer til England og kjøp av kampbilletter.
 • Familiemedlemskap for kun kr 50,-. Et medlem kan melde inn en eller flere personer i sin husstand, hvor de som da meldes inn under familiemedlemskap får sitt eget medlemskort og kan nyte godt av medlemsfordelene (kun ett eksemplar av hver utgave av medlemsbladet sendes til hver husstand ved familiemedlemskap). Dette er et populært tilbud blant for eksempel nybakte foreldre, å kunne gi barnet en tilknytning til Rovers som noe av det første i livet!
 • Melder du deg inn før 01. september er ny med i trekningen om 2. valgfri Rovers-trøye med trykk. Havner man over 200. hovedmedlemmer trekkes det ut ytterligere en trøye.


Videre tilbyr vi: 

 • Daglige oppdateringer av nyheter på norsk som legges ut på hjemmesiden vår 
 • Eksklusive intervjuer av Blackburn Rovers spillere og personell 
 • Interessante artikler om Blackburn Rovers skrevet av engasjerte og kunnskapsrike norske Roversfans 
 • Diskusjonsforum hvor norske Roversfans kan debattere 
 • Hurtige tilbakemeldinger på alle ulike typer henvendelser fra medlemmer 
 • Vi er på facebook og Twitter. 


Alt dette for en pris av kun kr 100 (for personer bosatt i Sverige og Danmark er prisen kun NOK 100)! 
Medlemskapet vil da vare frem til 30.06.2022 (uansett innmeldingstidspunkt i den aktuelle sesong). 

Familiemedlemskap kun 50. kroner per medlem. NB! Må ha hovedmedlemskap før å kjøpe familie. Familiemedlemskap er med i trekningen av en drakt hvis du melder deg inn før 01. september 2021. 

Støtt Blackburn Rovers, støtt BRSCN, velkommen som BRSCN-medlem! 

Med vennlig hilsen oss i BRSCN

Betalingsinformasjon

Vipps:
Gå inn på betale (ikke vipps en venn) for å finne oss. Søk på BRSCN eller Blackburn. Vipps-nummer: 689793
Merk betalingen med navn på medlem, adresse og eventuelle familiemedlemmer.

Betale online:
Bruk vår online nettbutikk til å betale medlemskontingenten!

Betale via nettbank (merk betalingen med ditt navn!):

For medlemmer IKKE bosatt i Norge (inkl Sverige og Danmark):

Kontingent:  
NOK 100
IBAN: 
NO03611380669950 
SWIFT: 
NDEANOKK 


Viktig!
Ved betaling fra utlandet ber vi deg sende en e-post som inneholder ditt brukernavn til økonomiansvarlig Morten S. Helgerud på morten.solberg.helgerud@gmail.com.