Mandagsnotiser

Publisert 07.09.2020 av Øystein Thorsen

Vi ser fram til seriestart, noe Ladies allerede har kommet i gang med.

For å ta Ladies først: I likhet med gutta var Leicester motstander i helgen, men der Mowbrays utvalgte spilte treningskamp var det altså seriestart for Donnellys jenter, noe som ikke gikk så bra. 
Leicester innkasserte en 3-0-seier, der en gammel kjenning i form av Natasha Flint fikk score to.

Tøff restart for Rovers Ladies i FA Women’s Championship med andre ord, selv om Leicester hjemme uansett er en vanskelig oppgave. 
Det ble ikke lettere da Saffron Jordan fikk sitt andre gule for dagen og blir dermed suspendert.

Skal vi se fram til herrenes seriestart førstkommende helg er det lov å våge seg på forsiktig optimisme. OK, vi hadde gjerne sett at Mowbray hadde kommet lenger i forsterkingen av troppen. Særlig en forsvarspiller eller tre hadde vært fint, selv om sjefen sjøl syntes Magloire gjorde en god figur da han fikk temme Jamie Vardy i helgens generalprøve. En andrekeeper takker vi også for, men i skrivende stund er det lite konkret å melde om nye spillere, uansett posisjon.
Williams spilte midtstopper sammen med Magloire, og førstnevnte parres antageligvis med Lenihan når turen går til Bournemouth, men skulle det bli skader er det Magloire og Wharton som er Mowbrays alternativ.

Selv om det føles usikkert at den eneste backupen vi har er unggutter uten Championship-erfaring å snakke om er det som sagt allikevel lov å tenke at helgens premiere ikke er en ulykke som venter på å få skje.
Bournemouth borte er for det første ikke en kamp vi har store krav på poeng i, dermed kan skuldrene senkes, og samtidig er vertene i en overgangsperiode som vi kan hevde ikke er avklart ennå.

Klubben har ny manager og det later til at flere av de største profilene ikke er innstilt på å spille i Championship.
Metaforen om et synkende skip er fristende å ta til.
Siste nytt er at lagets store profil Callum Wilson er på vei til Newcastle - et bud på 20 millioner pund er i hvert fall akseptert, og Ryan Fraser ser ut til å ta følge med spissen. Blant andre usikre kort finner vi Josh King som linkes til Tottenham. Uansett hvor nordmannen kommer til å få spille har han gitt uttrykk for at han ser seg selv som Premier League-spiller.
Slike saker er ikke helt synonymt med en klubb i harmoni

Men det er bare mandag.
BRSCN holder pulsen på utviklingen med eventuelle spillerkjøp og annet frem til første serierunde sparkes i gang, lørdag klokka fire.