Lys i skadetunnelen


Publisert 07.09.2019 av Øystein Thorsen
Gode nyheter for våre unge spillere med skadeproblemer.
Det er vel ikke unikt for Blackburn at noen spillere har slitt med lange skader. Sånt skjer dessverre, men for en liten klubb kan det være ekstra frustrerende. Ikke minst når det handler om unge spillere som man håper kan utfordre de mere etablerte, og forhåpentligvis bli en del av førstelaget.
Ikke minst gjelder dette for lånespilleren Tosin Adarabioyo, men også midtbanespiller Davenport og angriper Samuel er to som vi - og Mowbray - håper skal ta nye steg snart.

Den førstnevnte, som også er nærmest førstelaget, har endelig begynt å trene igjen etter å ha slitt i store deler av august. Laget behøver flere som kan bidra i midtforsvaret så det er gledelig at Tosin endelig er tilbake. Rapporter om at Dominic Samuel har spilt noen U23-kamper er også positivt. Særlig når han også scorte to ganger i forrige kamp. 
Det største spørsmålstegnet festes allikevel på Davenport som ikke ser ut til å kunne bli skadefri.

Etter at han ble signert i fjor sommer tok det ikke lang tid før en hofteskade satte ham ut til november. Kort etter pådro han seg en lyskeskade som holdt ham borte helt til sesongens siste kamp. I preseason gikk han så på en ankelsmell i treningskamp mot Macclesfield. Men nå er unggutten tilbake. Igjen.
Med denne historikken i bakhodet forsikrer Mowbray at spilleren skal matches forsiktig.

- Mitt forslag er å være forsiktig med gutten, fastslår Mowbray ovenfor Lancashire Telegraph
- Han skal få litt U23-fotball for å få opp selvtilliten, sier Mowbray videre. Han må bli vant til å spille på midten, og å bli taklet. Vi må gjøre ham robust.
Sjefen er stor fan av Davenport, særlig hans meget gode venstre fot er noe som Mowbray beundrer.
- Dessverre har han ikke klart å holde seg skadefri i særlig lange perioder av gangen, så vi skal bygge ham opp ordentlig før han får sjansen, konkluderer Mowbray.

Til slutt skriver lokalavisa at også Sam Hart er på vei tilbake, etter problemer med hamstringen. Om han kan utfordre de mere erfarne venstrebackene i klubben er en annen diskusjon, men blir han skadefri er i alle fall en vesentlig del av oppgaven løst.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: