Lyons blir Rovers-spiller


Publisert 11.01.2019 av Kristin Kongsjorden
Rovers har i dag sikret seg underskriften til den lovende nordirske midtbanespilleren Brad Lyons, som kom på lån til klubben før sesongstart.

21-åringen kom på lån fra Coleraine i august 2018, og har i dag skrevet under på en 18 måneders avtale, som gjør at han blir i klubben frem til juni 2020. Den offensive midtbanespilleren har gjort sakene sine bra for Rovers sitt U23-lag i første halvdel av 2018/19-sesongen, og har scoret tre mål på sine 13 kamper for Damien Johnsons lag. 

Han åpnet målkontoen sin da U23-laget vant 3-1 mot Swansea City i desember, og fulgte opp med to flotte scoringer da laget vant 4-0 borte mot Arsenal. Den lovende, unge spilleren, som fikk mer enn 100 opptredener for Coleraine etter å ha kommet opp via deres ungdomakademi, har trent med Rovers sitt førstelag de siste ukene, og vil nå øyne håp om å kjempe seg inn blant Tony Mowbrays mannskap. 

Lyons er Rovers' andre januarsignering, etter at Ben Brereton, som var på utlån fra Nottingham Forest, signerte en permanent avtale med klubben tidligere i januar. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: