Lewis Holtby på plass!

Publisert 9/19/2019 av Erlend Karlsen

- Har skrevet under for 2 år.

Den tidligere tyske landslagsspilleren Lewis Holtby er altså klar for Rovers.

Den 29 år gamle midtbanespilleren sin kontrakt med Hamburg gikk ut i sommer og Holtby var i utgangspunktet på vei til en klubb i Tyrkia, men den overgangen strandet. Holtby trente faktisk med Rovers i sommer, ikke i forbindelse med overgang, men kun for å holde seg i form.

Men nå er han altså her i forbindelse med en overgang. Han har skrevet under for 2 år og blir nok en veldig solid tilvekts for laget.

Holtby startet karrieren i Alemannia Aachen og ble etterhvert solgt til Schalke 04, etter et par utlån til Bochum og Mainz slo han for alvor igjennom hos 04. Her gjorde han det såpass bra at Tottenham Hotspur kjøpte Holtby i januar 2013. Tyskeren fikk aldri fast plass hos Londonklubben og ble etterhvert lånt ut til Fulham i 2014. Her fikk han 13 kamper og scoret 1 mål, men kunne ikke forhindre nedrykk til Championship. Neste sesong vendte midtbanespilleren nesen hjem mot Tyskland og Hamburg ble hans nye klubb, først på på lån, men overgangen ble etterhvert permanent. Holtby spilte 127 kamper og scoret 14 mål før kontrakten hans gikk ut sommeren 2019.

Lewis Holtby har også en rekke kamper for det tyske U21 landslaget, samt 3 kamper for A-landslaget.

Vi ønsker Lewis velkommen til Ewood!