Lenihan skal ikke stresses


Publisert 06.02.2018 av Øystein Thorsen
Mowbray vil gi stopperen tid til å komme tilbake.
Darragh Lenihan har ikke spilt siden i august, men forrige fredag entret han gressmatta sammen med Damien Johnsens U23-mannskap. Dette var da forsvarerens første kamp siden det ble påvist metatarsal-brudd etter åpningskampen mot Southend. Konklusjonen da var operasjon, og lang rekonvalesens.

Blackburn gikk i helgen som kjent på sitt første tap i serien siden oktober, men Mowbray får ikke panikk av den grunn.
- Darragh spilte 60 minutter for U23, så la oss se hvordan det utvikler seg denne uken, sier sjefen til Lancashire Telegraph
- Jeg forventer dog at han tar en kamp til for ungdomslaget, siden han har vært ute så lenge, fortsetter Mowbray og legger til at han ikke ser noe grunn til å haste Lenihan tilbake til førstelaget. 

Dette til tross for at Mowbray sier at Lenihan, sammen med Mulgrew, på papiret kan ses på som førstevalgene sentralt i forsvaret. I likhet med Lenihan er også Mulgrew nære et comeback, men Mowbray later altså til å ta det med ro. 
Han bruker heller ikke fraværet av stopperne som en unnskyldning for at rekken uten tap ble brutt.

Shrewsbury tok tilbake andreplassen etter å ha avgjort helgens kamp nær sagt i siste sekund.
- Jeg kunne ikke brydd meg mindre om at de tok hjem seieren. Vi noterer hva andre lag gjør, men vi må fremfor alt fokusere på hva vi selv gjør. 

En annen som også melder seg på førstelaget, og som har varslet at laget må finne tilbake til vinnerformen er Corry Evans.
- Det har vært en start-stopp-sesong for meg, sier midtbanespilleren til klubbens nettsted. Han viser naturligvis til at det stadig har dukket opp nye skader og han har dermed hatt mye fravær. 
Men mot Plymouth var han tilbake igjen, da han kom inn for Smallwood.
- Forhåpentligvis er jeg ferdig med skadene nå og kan få opp formen slik at vi kan vinne så mange kamper som mulig framover, er nord-irens budskap.

Det er uten tvil slik at Blackburn må hente trepoengere sporenstreks, og første sjanse er hjemme mot Oldham - en kamp Corry ikke tar lett på.
- De spilte godt mot oss tidligere i sesongen, minner Evans om. 
Allikevel er det slik at Gunnar Halles gamle klubb ligger i nedrykkssumpa, så hvis Corry vil begynne å vinne igjen er det ikke så mange muligheter bedre enn nettopp førstkommende helg. 
 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: