Lekestue!


Publisert 26.01.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn knuste Hull 3-0 i en fantastisk kamp.

Ettermiddagens dyst på Ewood Park ble veldig seervennlig for hjemmefansen. Rovers herjet gjennom hele kampen og vant helt fortjent 3-0 etter mål av Armstrong, Rodwell og Reed.

Rovers gikk ut i hundre og var heltente på å sikre sin fjerde strake seier i Championship. Flott spill mellom Graham og Dack som sistnevnte spilte igjennom Armstrong som ikke gjorde noen feil og sendte Rovers opp i 1-0 etter kun 8. minutt. Hjemmelaget sto høyt med aggressivitet og vant ballen flere ganger. Hjemmelaget vant hjørnespark i det 17. minutt og på påfølgende hjørnespark headet Jack Rodwell inn sitt første mål og Rovers andre for dagen. Det var 504 dager siden Rodwell sist fant nettmaskene.

De tre myggene på midtbanen; Reed, Travis og Evans herjet på midten og var en veldig viktig faktor at gjestene var sjanseløse.

Den andre omgangen startet som den siste avsluttet med press fra Rovers. I det 49. minutt fant Travis Lenihan inne i boksen, men dessverre så headet Lenihan like over. Graham sendte ballen i stolpen fra skrått hold i det 64. minutt, før Armstrong avanserte i det 73. minutt der han fyrte av et skudd som Marshall i Hull målet måtte gi retur på. På returen kom Reed først og chippet inn 3-0 på et vakkert vis.

Gjestene største sjanse var når Raya måtte ut å bokse bort ballen. Innbytter Rothwell kom inn med fart og fikk sendt et skudd som føyk over mål.

En morsom kamp som endte 3-0 til hjemmelaget og plasserte Rovers på en 8. plass på tabellen.

Neste kamp er lørdag 02. februar borte mot Brentford. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: