Lekestue på Deepdale!

Publisert 11/24/2020 av Erlend Pettersen

Blackburn slo til med en flott 3-0 seier over rivalene, Preston.

Rovers tok den korte turen til Deepdale tirsdag kveld med det å vite at man ikke hadde vunnet der siden 2015. Imidlertid skulle Rovers slå kraftig tilbake denne november kvelden med en flott 3-0 seier etter at Adam Armstrong sendte laget i ledelsen rett før pause på straffespark. Som bonus måtte Preston spille kampen med en mann mindre etter at Rafferty fikk marsjorde på situasjonen som skaffet straffesparket.

Bortelaget spilte en god førsteomgang på Deepdale, uten å skape de helt store sjansene før Gallagher kom på løp og ble felt inne i feltet noen minutter før pause. Adam Armstrong var sikkerheten selv på straffesparket.

Det var et Rovers lag som kom ut for å jage mål nummer to i den andre omgangen. Flott spill av Rovers i det 53. minutt når Rothwell førte fram og fant Brereton inne i feltet der han ikke gjorde noe feil og 2-0 til gjestene.

Nå kontrollerte Mowbrays mannskap kampen. Et frustrert hjemmelag fikk ikke til noe og kampen skulle bli helt parkert når Brereton kom seg flott opp på høyrekanten i det 76. minutt og inne i feltet sto en umarkert Dolan som enkelt kunne sette inn 3-0. Innbytteren ble frigitt av nettopp Preston i sommer og unggutten trengte ikke å be to ganger for å straffe hjemmelaget for den avgjørelsen. Virkelig moro!

En god Gallagher fikk ballen i nettet, men ble avblåst for offside like før slutt. Dermed ebbet kampen ut med en flott 3-0 seier på Deepdale og allerede lørdag venter Barnsley på hjemmebane.

Også den kampen ser du på iFollow Rovers.