Landslagsspill for Evans og Leutwiler


Publisert 01.06.2019 av Kristin Kongsjorden
Corry Evans og Jayson Leutwiler er begge kalt inn til landslagsoppdrag. Førstnevnte for å hjelpe Nord-Irland i kvalifiseringsspill til EURO 2020, sistnevnte for Canada i CONCACAF Gold Cup i Amerika.

Tidligere denne uken ble Charlie Mulgrew kalt opp til den skotske landslagstroppen foran de kommende kvalifiseringskampene til EURO 2020. Nå er Corry Evans tatt ut til tilsvarende oppgjør for sin hjemnasjon, Nord-Irland.

The Green and White Army skal spille mot Estland og Hviterussland i løpet av måneden, og dersom Evans får spille i disse oppgjørene vil dette bli hans 53. og 54. landskamp. 

O'Neills lag har vunnet begge sine to åpningskamper i gruppen, da de slo begge de to lagene de nå møter på hjemmebane i mars. Dersom de tar seks poeng i de kommende to kampene vil det være til stor hjelp i håpet mot å kvalifisere seg til sitt andre Europeiske mesterskap på rad.

Første kamp for Evans og hans lagkamerater er mot Estland på A. Le Coq Arena i Tallinn søndag 8.juni. Deretter går turen sørover tre dager senere, når de møter Hviterussland på Borisov Arena.

Canada og Jayson Leutwiler skal spille i den kommende CONCACAF Gold Cup, som i hovedsak finner sted i USA fra midten av juni. Den 30 år gamle keeperen, som har tre kamper for sitt land, skal først reise på treningsleir med sine landsmenn i Los Angeles, California i starten av måneden, som en forberedelse til cupen. 

Canada spiller første kamp mot Martinique på Rose Bowl i Pasadena søndag 15.juni, før de videre møter Mexico på the Broncos Stadium i Denver påfølgende onsdag. Siste kamp i gruppespillet går mot Cuba på the Bank of America Stadium i Charlotte, søndag 23.juni. De to beste lagene fra gruppespillet går videre til kvartfinalene, som skal spilles 29.juni.

Finalen i turneringen, som i alt innehar 16 lag, skal spilles i Chicago den 7.juli. Landslagsoppdraget er gode nyheter for Leutwiler, som fikk fire kamper for Rovers mot slutten av forrige sesong, og som også ble belønnet med en ny 12-måneders kontrakt med klubben i mai.

Vi ønsker landslagsspillerne lykke til i sine kamper! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: