Lagoppstilling: Oldham - Blackburn

Publisert 10/14/2017 av Kristin Kongsjorden

To endringer hos Rovers før oppgjøret på SportsDirect.com Park.

Før dagens kamp ligger Rovers på en 7.plass på tabellen med 19 poeng, og to kamper til gode på de fleste lagene. Med seier i dag har de mulighet til å havne på play-off-plass. Oldham har plukket 10 poeng så langt, og ligger med det på en 19.plass. De har en kamp mindre spilt enn mange av lagene som ligger nær dem på tabellen. Oldham har fått en oppsving etter at manager John Sheridan forlot klubben i september. De har vunnet alle sine tre kamper under Richie Wellens, som leder laget frem til en erstatter for Sheridan er på plass. 

Oldham må klare seg uten Ryan McLaughlin, Courtney Duffus og Paul Green i dagens oppgjør, mens Craig Davies er tilbake etter å ha vært ute med en kneskade. Som hos Rovers, er også Oldhams landslagsspillere tilbake og klare til dyst. 

Hos Rovers var det kun Darragh Lenihan som så ut til å være utilgjengelig (tretthetsbrudd) til dagens kamp, men Corry Evans har fått en smell i ankelen og Paul Downing har nylig pådratt seg en strekkskade. Ward kommer inn igjen på midtstopperplass for sistnevnte. Mowbray har også valgt å bruke Craig Conway fremfor Bradley Dack i dagens oppgjør.

Oldham har valgt disse elleve:
 

Placide, Dummigan, Clarke (c), Bryan, Hunt, Gardner, Fane, Byrne, Nepomuceno, Davies, Doyle

På benk: Ruddy, Wilson, Gerrard, Flynn, Menig, Omrani, Obadeyi

Blackburn stiller med følgende lag:

Raya, Caddis, Ward, Mulgrew (c), Williams, Bennett, Smallwood, Whittingham, Conway, Antonsson, Samuel

På benken finner vi: Nyambe, Harper, Chapman, Graham, Leutwiler, Gladwin, Dack

UP THE ROVERS!