Lagånden blir avgjørende

Publisert 10/13/2017 av Kristin Kongsjorden

Graham tror at en sterk lagånd, samt støtte fra supporterne, kan bli avgjørende denne sesongen.

Etter at klubben rykket ned fra Championship forrige sesong, forsvant mange av de etablerte spillerne ut av klubben, mens mange nye fjes kom inn. Graham er blant de som ble værende, men har kun fått starte tre ligakamper så langt denne sesongen. Etter å ha startet i de to første, måtte han vente seks uker før han fikk sin tredje kamp fra start, borte mot Shrewsbury Town 23.september. Deretter måtte han igjen starte på benken i kampene mot Rotherham og Gillingham. Spissen har til nå bare scoret ett mål i ligaen.

Graham påstår at det er et sterkt bånd mellom de som starter og de som sitter på benken, og tror dette vil gagne Rovers i jakten på opprykk.

-  Det vil jeg si, svarer Graham til Lancashire Telegraph når han blir spurt om det er god stemning blant spillerne. 

- Vi mistet en del gode spillere og bra personligheter i løpet av sommeren, men disse har blitt erstattet med lignende typer og veldig gode spillere. Lagånden er veldig sterk og jeg tror det blir en viktig brikke for å få oss dit vi ønsker å være.

Rovers møter Oldham i morgen, og jakter sin tredje ligaseier på rad. Klubben har gjort det bedre borte enn hjemme denne sesongen, ved å ha plukket hele 13 av 19 poeng på bortebane. Laget har vært støttet av en stor mengde bortesupportere, med hele 9000 tilstede i løpet av de fem første bortekampene. På Sports Direct Arena i morgen ventes det over 3000 tilreisende supportere. 

Graham setter stor pris på de lojale supporterne, og håper de kan reise hjem i godt humør. Han la til at hver supporter skal ha sin del av æren om det skjer. 

- Når man rykker ned er det ikke en selvfølge at så mange er med og støtter oss på bortebane. De kommer til å spille en viktig rolle i å hjelpe oss med å nå dit vi ønsker å være mot slutten av sesongen.