Kun uavgjort for U-23 laget

Publisert 3/19/2021 av Erlend Pettersen

Connor McBride reddet det ene poenget fra straffemerket.

U-23 laget spilte i ettermiddag kamp hjemme mot Brighton. Kampen endte 1-1 etter at gjestene tok ledelsen i den første omgangen når Wilson fant nettmaskene. Bortelaget traff treverket hele tre ganger i den første omgangen, og ledet med det fult fortjent til pause.

Rovers kunne ha utlignet bare sekunder ut i den andre omgangen, men forsøket til Burns gikk like utenfor. Til tross for det så skulle gjestene ha drept kampen. De var det beste laget uten tvil, men når man ikke setter sjansene vet man at man kan bli straffet noe førstelaget vet så alt for godt om denne sesongen.

Klokken tikket til 82. spilte minutter når Burns ble dratt ned i feltet og dommeren kunne ikke gjøre noe annet enn å peke på straffemerket. Toppscorer Connor McBride gjorde ingen feil og dermed var lagene like langt. Burns kunne ha blitt matchvinner i sluttsekundene, men skuddet ville ikke innenfor stengene.

Men sett kampen under ett så skal man være fornøyd med det ene poenget. Med det ligger Rovers fortsatt på en 2. plass, fire poeng bak Manchester City. Selve tabellen finner du her.

Neste kamp for Billy Barr sitt mannskap er borte mot Everton mandag 12. april.