Kontraktforhandlinger med Dack


Publisert 30.11.2019 av Øystein Thorsen
Kun 18 måneder igjen på nåværende avtale.
Tiden flyr, det virker som at det var helt nylig at vår viktigste spiller formaliserte forlengelse av oppholdet på Ewood, men det er muligens bare undertegnede som begynner å trekke på årene, så detaljene er visst litt uklare. 
Uansett, Mowbray skal i neste uke sette seg ned med Bradley Dacks representanter.

Til Lancashire Telegraph gir Mowbray uttrykk for at han forholder seg rolig i forhold til å komme til enighet, han har et så pass godt forhold til spilleren at han ikke forestiller seg særlige utfordringer. 
At andre klubber i divisjonen, eller til og med Premier League, kan tenkes vise interesse i januar er en helt annen sak

Som spillere flest, i alle fall hvis man har litt over snittet med talent, ønsker Dack å spille i Premier League. Med ni mål så langt denne sesongen, tre av dem i løpet av de to siste kampene, opprettholder Dack interessen rundt seg. 
Veldig bra da hvis Mowbray kan få til en avtale før årsskiftet, for hvis noen legger et bud i januar vil en duggfersk kontrakt øke Dacks verdi ytterligere.

Både manager og spiller later til å være helt på bølgelengde i forhold til dette arrangemanget. 
- Vi forstår hverandre, og har snakket om i hvilken retning vi vil at karrièren hans skal gå, hvordan han kan utvikle seg. Hans mål er Premier League, vi må bare se om det blir for Blackburn Rovers eller for en annen klubb, sier Mowbray til Lancashire Telegraph
Videre slo Mowbray fast at de nyter av stor gjensidig tillit til hverandre, Mowbray og Dack.

- Vi har nevnt ny kontrakt flere ganger, og han har alltid vært åpen for å sette i gang prosessen. Som jeg har sagt til ham; ingen her er lenket fast, ingen kommer til å tvinge noen til å bli. Kommer det rett bud slår vi til, og du kan dra til Premier League.
Avslutningsvis kunne Mowbray nok en gang bekrefte at Dack stortrives. 
- Du kan se det på hvordan han er på trening, man hører hele tiden stemmen hans ute på feltet og væremåten hans er veldig smittende, ikke bare for spillerne men også for de som jobber i støtteapparatet

Med en slik spiller som bidrar i den grad han gjør, både med scoringer og poeng, men også på det sosiale plan, er det bare å gi ham en kanonkontrakt og krysse fingrene for at han blir i Blackburn i mange år til. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: