Johnson kommer med selvkritikk


Publisert 19.11.2019 av Arve Lundring
Johnson har diskutert blant annet sesongen så langt og skuffelsen av å være ute av Rovers laget.

Det har blitt en start - stopp begynnelse for Johnson sin Rovers karriere og Johnson har vært selvkritisk i sin egen analyse av de siste kampene han har spilt etter å ha vært ute av laget en del kamper nå.

Etter Johnson kom inn til Rovers i sommer har 32 åringen vært et soleklart valg før kampene, og det har vært en frustrerende tid for den tidligere Norwich og Leeds United spilleren som har blitt utelatt de siste 3 kampene selv om han har sittet på benken i disse kampene.

Det han sier selv er at han er veldig skuffet, men han er skuffet over seg selv og vet at han har ikke hatt spillet i seg i de siste kampene han har spillt.

Videre sier han at han jobber knallhardt på treningsfeltet og gjør det lille ekstra for å prøve å komme inn på laget igjen. Johnson vet selv at han kan ikke spille hver kamp men når han skal spille så vil han yte best mulig og forhåpentligvis så er han der han har vært tidligere.

Johnson er såpass erfaren spiller at han vet når han har hatt en dårlig kamp og trenger og ikke blir fortalt det, videre så sier han at han vet at hver kamp kommer ikke til å gå slik som han vil men han tror på ferdighetene sine og kommer til å jobbe best mulig.

Vi får bare håpe at Johnson kommer seg og yter maksimalt de neste kampene han skal starte. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: