Ipswich spiss aktuell?


Publisert 12.05.2018 av Erlend Pettersen
Silly season begynner å ta form.
Nå som man er inne i siste innspurt av sesongen 2017/18 begynner ryktebørsen å øke i intensitet. Premier League avslutter sesongen i morgen ettermiddag, mens kampene i kvalikspillet er i full gang.

The Sun melder at Blackburn, Bolton og QPR jakter spissen David McGoldrick som forlater Ipswich ved kontrakts-slutt i sommer. 30-åringen var nær en overgang til Bolton nå i januar, men Bolton sine økonomiske problemer ødela den muligheten.

Om han er den rette mannen for Tony Mowbray og Blackburn gjenstår å se.

En annen spiller som er linket i media er 25-årige skotske midtbanespilleren Dylan McGeouch fra Hibernian. Også han har en kontrakt som går ut til sommeren. Men reporteren til Lancashire Telegraph som følger Rovers tett skrev på twitter i går kveld at det ikke var noe hold i disse ryktene. Man kan selv velge hvem man vil stole på.

Når det gjelder spillere ut så har ikke Blackburn offentliggjort listen over spillere som er frigitt eller som ikke er ønsker med videre. Det er ikke ventet at noe skjer før Mowbray, Waggott og Cheston har besøkt eierne Venkys. Besøket skal gjennomføres i neste uke.

BRSCN er på ballen frem til sesongstart 04. august.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: