Indisk U17-landslagsspiller skal trene med Rovers


Publisert 06.03.2019 av Kristin Kongsjorden
18-åringen Aniket Jadhav skal trene med akademiet i tre måneder, og blir med det den den første profesjonelle indiske spilleren til å trene med en klubb i England.

Jadhav spilte i alle de tre kampene til India i FIFA U17-VM, som ble avholdt i hans hjemland i oktober 2017. Mr. Blaji Rao, eieren av Rovers, uttalte til klubbens offisielle nettsted at de som sportsentusiaster, og da spesielt innen fotball, ønsker å hjelpe unge indiske talenter. 

- Vårt akademi her hos Blackburn Rovers er et av de beste Kategori 1-akademiene i Storbritannia.

- Dette treningsoppholdet vil definitivt hjelpe Aniket med å utvikle seg teknisk som spiller, som igjen vil bidra til videre forbedring av hans prestasjoner på banen.

- Vi ønsker å støtte unge, talentfulle fotballspillere på en best mulig måte for å forbedre det indiske landslagets opptreden og høyne landets FIFA-ranking.

Jadhav, som for tiden spiller for Jamshedpur FC i den indiske superligaen, sa selv at han var glad for å få komme og trene med Blackburn Rovers.

- Jeg ønsker å takke klubben for at de tror på meg og mine ferdigheter og at de inviterer meg til å få trene hos dem ved et akademi i verdensklasse.

- Jeg er veldig takknemlig for at Mr. Balaju Rao har hjulpet meg med å få denne muligheten. Jeg vil også takke min agent, Jehan Kothary hos KSMN Sports, og min nåværende klubb Jamshedpur FC, som har vært veldig støttende når denne muligheten kom, og har forsikret meg om at jeg har deres fulle støtte.

Mukul Choudari hos Jamshedpur FC har kommentert at de er veldig glade på Anikets vegne. 

- Det er faktisk veldig sjeldent at indiske fotballspillere får en slik mulighet, og dersom de får det i ung alder, som Aniket, er det bare fantastisk, da dette vil hjelpe ham å vokse og til å forbedre sine ferdigheter ytterligere.

- Dette er en vinn-vinn-situasjon for alle. Vi i Jamshedpur FC må bare gratulere Aniket for muligheten han har fått, og for det talentet han er. Vi er sikker på at han kommer til å gjøre det beste ut av dette oppholdet og komme tilbake til oss som en mye bedre spiller og gjøre oss stolte. 

Jehan Kothary hos KSMN Sports, som har lagt til rette for dette treningsoppholdet, sa at deres hovedformål er å hjelpe unge indiske spillere i deres utvikling ved å gi dem unike treningsmuligheter.

- Vi er takknemlige til VH Group og Blackburn Rovers FC for at de gir Aniket en sjanse. 

Det blir spennende å se om 18-åringen klarer å imponere under treningsoppholdet ved klubbens akademi. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: