Imponerende kamp av U23-laget


Publisert 29.04.2019 av Kristin Kongsjorden
Reservene hevet seg fra forrige kamp og spilte en meget god kamp på Anfield i går kveld da de slo Liverpool 2-1 i sesongavslutningen.

Damien Johnson ønsket at laget skulle vise seg fra en bedre side enn hva de gjorde mot Everton på tirsdag, og laget svarte med å levere en veldig god forestilling mot Liverpool på Anfield i går ettermiddag. Ekstra imponerende er det at de nå har full pott mot et høytflyvende Liverpool-lag denne sesongen.

Begge Rovers' mål kom i første omgang, ved henholdsvis Joe Rankin-Costello og Dan Butterworth. Liverpools scoring kom sent i kampen ved kaptein George Johnston.

Reservelaget har vært meget gode i 2019 og står med 13 seire på sine siste 17 kamper, og endte opp midt på tabellen i årets Premier League 2. Etter trepoengeren i går roste trener Johnson spillerne sine for måten de reiste seg på etter tapet i Premier League Cup mot Everton på tirsdag, og mener at førsteomgangen på Anfield i går var fremragende. Til Rovers sitt offisielle nettsted uttalte han etter kampen at det er ekstra spesielt å vinne på Anfield.

- Å komme til et sted som Anfield og vinne, det må spillerne virkelig få kreditt for. Spesielt i første omgang synes jeg vi var fremragende. Spillerne gjorde akkurat det de hadde fått beskjed om, og vi klarte å nulle ut Liverpools styrker og utnytte dem på nøkkelområder.

- Vi må akseptere at de trykker på i andre omgang, og hvis jeg virkelig skal lete etter noe flisespikkeri, så må det være at vi er misfornøyde med målet vi slapp inn.

- Jeg var fornøyd med at vi klarte å bruke bredden. Det var svært godt spill forut for crosseren til Joes mål ble slått, og også Dan sin scoring hvor han finner seg rom og får en fantastisk pasning fra Tyler som han scorer på, kommer etter godt spill.

- Jeg synes vi hadde mange andre gode øyeblikk også, og med litt mer kvalitet og ro med ballen kunne vi nok ha fått flere mål.

- Alt i alt er jeg veldig fornøyd med intensiteten vi spiller med, og det er noe jeg følte manglet da vi spilte mot Everton tirsdag kveld. Det var en imponerende reaksjon fra gruppa etter tirsdagens skuffelse.

- Formen vi har vist siden første runde i serien har vært veldig god, og det var veldig kjekt å avslutte sesongen med en seier.

For 19-åringe Dan Butterworth har det virkelig vært en fin uke. Den unge spissen fikk sin ligadebut for førstelaget på 2.påskedag i seieren over Bolton Wanderes på Ewood Park, og i løpet av det kvarteret han spilte var han livlig og viste seg fint frem.

Senere ble han kåret til Young Player of the Year av the Disabled Supporters End of Sesason Party på torsdag, før han scoret det som viste seg å bli vinnermålet mot Liverpool i går ettermiddag. Etter kampen uttalte Butterworth til klubbens offisielle nettsted at han hadde hatt en god uke.

- Det har vært en god uke. Jeg fikk debuten min på mandag, så det var et godt øyeblikk i seg selv, og så var det selvfølgelig stas å vinne Young Player of the Year i løpet av uken, og nå det å spille her (Anfield) og score mål og vinne.

- Det er alltid fint å score mål, men det toppes litt ekstra på Anfield, og spesielt det at scoringen var mot The Kop sin tribuneplass.

- Det at vi tapte mot Everton i forrige uke var en stor skuffelse, fordi man ønsker jo å vinne hver konkurranse man deltar i.

- Når vi ser på hvordan vi startet serien, så var ikke det så bra, men siden starten av året har vi klart å snu ting og vi har spilt veldig bra til tider og vist hva vi kan klare å få til i denne ligaen. Vi fullførte sesongen sterkt, og alle er veldig fornøyde.

Han fikk smaken på Championship-fotball for en uke siden, og håper å få bli involvert i serieavslutningen mot Swansea på søndag.

- Jeg nøt det virkelig (å spille mot Bolton), og jeg synes jeg gjorde det ganske bra. Jeg vil bare ha mer og mer fra nå av, så jeg kan få vist folk hva jeg er god for.

- Forhåpentligvis blir jeg involvert mot Swansea til helga, men jeg må bare vente og se hva sjefen bestemmer seg for å gjøre. Jeg håper å gjøre det godt på trening denne uken, så får vi se hva som skjer. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: