Hvorfor Østerrike?


Publisert 11.06.2018 av Erlend Pettersen
Tony Mowbray forklarer.
Blackburn spillerne har nå ferie fram til oppkjøringen til sesongen 2018/19 braker løs med en treningsleir til Østerrike en ukes tid fra 24. juni. Også foran denne sesongen var Rovers-mannskapet i Østerrike, nærmere Salzburg. I år går turen til distriktet Oberwart. Også sesongene før har Rovers tatt turen til Østerrike.

Under treningsleiren vil alle spillerne bli sjekket grundig av treningsapparatet der hver spiller vil bli kartlagt. Mulgrew, Evans, Lenihan og Williams får muligens forlenget ferien med en uke siden de har spilt landskamper helt til nå.
 
Du lurer sikkert på hvorfor Østerrike blir valgt år etter år? Blackburn manager Tony Mowbray grunner valget med disse ordene;

- Noen få grunner egentlig, forteller Mowbray til Lancashire Telegraph.

- Jeg liker den rene luften i Østerrike og samtidig at man er høytliggende strøk.

- Det kan være varmt i Østerrike også, men ikke så varmt som det blir i Portugal eller Spania. Der kan man fylle lungene med ren luft.

- Man kan bli i god form der og jeg føler at Østerrike har fine omgivelser som vi har skaffet oss erfaring med etter å ha hvert der de siste årene.

- Jeg liker at man kan stenge ute storbylivet. Trene for oss selv i små omgivelser med nydelige gressbaner der man kan bygge lag og bygge relasjoner mellom spillerne.

- Når de svetter og jobber hardt sammen er tiden de bygger lagånd og moral.

Grunnen til den tidlige avreisen kommende sesong er arbeidet som nå gjøres med gressmattene på treningsanlegget; Brockhall. 

 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: