Hvilken talenter er de neste som tar steget?

Publisert 4/1/2020 av Erlend Pettersen

Rovers har produsert mange spillere som har kommet opp via eget akademi. Hvem kan vi forvente noe av i neste pulje?

Roverschat er en webside der de følger Rovers tett. I går hadde de en artikkel om hvilken talenter vi kan ha forventinger til de kommende sesongene. Denne sesongen er det hele syv spillere som har kommet opp via akademiet vårt og de står for 120 kamper denne sesongen når vi tar med alle konkurransene. Arven etter Uncle Jack lever videre!

Også ungguttene har imponert denne sesongen. U-18 laget er i semifinalen i FA Youth cupen og der venter rike Manchester City. Skal Mike Sharons mannskap nå finalen?

Roverschat har valgt ut tre spillere som de har troen på og vi i BRSCN vil videreformidle det til våre norske lesere:

Daniel Pike, er en 18 åring midtstopper som har vært hos Rovers siden han var åtte år. Han er en nøkkelspiller for U-18 laget denne sesongen og har også bidratt hos U-23 laget. Samtidig så lurer disse spillerne i kulissene fra de bakre rekker: Jordan Eastham, Issac Whitehall, Flavian Enzo-Boyomo og Georgie Gent.

Jalil Saadi, er en 18 åring midtbanespiller fra Morocco som kom til Rovers i 2018 fra franske Toulose. Saadi er en høy spiller som er nyttig både framover og bakover på banen som har god kontroll på ballen. Andre spillere fra midtbaneleddet å se opp for er; Jared Harlock og Sam Durrant.

Luke Brennan, er en 18 åring som spiller på vingen som har vært i klubben i over ti år allerede. Han er det man ser etter i en ving; en spiller med fart og tør å utfordre med ballen i beina, ikke ulikt Damien Duff. Han har også vært svært delaktig på U-18 laget denne sesongen, samtidig som han har fått smaken på U-23 fotball. Andre spillere som det er verdt å legge merke til i angrep er; Sam Burns, Zak Gilsenan og D`Margio Wright Phillips ( På lån).