Hvem kjøper Diaz?

Publisert 6/2/2022 av Erlend Pettersen

Sannsynligheten for et salg av Ben Brereton Diaz denne sommeren er stor.

Når når man nå er inne i den mest høyaktuelle tiden for overganger, så er det ikke noe å stikke under en stol at Blackburn nok en gang har en spiss som er på vei ut. Når man vet kontraktssituasjonen til Diaz, så må nesten klubben selge nå i sommer om man skal få igjen noe fra et salg. 

Både Brighton og Brentford lyktes med å rykke opp til tross for store salg av sine stjerner. Forskjellen på dem og Blackburn, at de investerte noe av pengene i å forsterke troppen. Pengene fra salget av Adam Armstrong i fjor sommer, er et godt eksempel. Tidligere Blackburn-manager Tony Mowbray nevnte dette spesielt når han forlot klubben for tre uker siden.

Klubber som nevnes ved et eventuelt salg av Diaz er; Southampton, Leeds, Brighton, Wolverhampton og Sevilla. Men mange av disse klubbene må selge før de kan hente inn nytt blod. Så kan man bare tenke seg hvor mye interesse det er fra Southampton angående Diaz, når man har sette hvor svak Adam Aramstrong har vært denne sesongen.

Men, sommeren er lang. Overgangsvinduet stenger i slutten av august, en måned etter seriestarten. Så mye kan og kommer til å skje innen den tid.