Hvem bekler høyreback på lørdag?

Publisert 3/15/2018 av Erlend Karlsen

- Travis, Caddis eller Bennett.

Mowbray's faste høyreback Ryan Nyambe ble skadet sist og er forventet å være ute noen uker, så hvem vil erstatte Nyambe til helgen?

Paul Caddis : Hadde litt tilitt i begynnelsen av sesongen, men mistet etterhvert plassen til Nyambe. Caddis er en erfaren fyr, men har ikke spilt fra start for Rovers siden oktober. Er også noe tregere og svakere enn Nyambe.

Lewis Travis
: Anvendelige Travis er like gammel som skadde Nyambe (20), men har ikke på langt nær så mye erfaring. Travis har utviklet seg mer enn det Mowbray hadde trodd denne sesongen, og han var kanskje på vei inn i førstelagsdiskusjonen da han ble total unødvendig utvist borte mot Portsmouth. Han fikk da 3 kampers karantene etter dette og da vart litt ute i kulden. Høyreback er hans foretrukne posisjon, men han har stort sett spilt på midtbanen i sine få kamper for A-laget.

Elliott Bennett : 29 år gamle Bennett er et tredje alternativ, det var nemlig han som ble flyttet på høyreback da Nyambe ble skadet mot Blackpool.

Et annet alternativ for Mowbray er jo også å legge om til 3 bak som han har prøvd tidligere i sesongen. Den som venter får se!