Holtby tror på Dack-samarbeid


Publisert 25.09.2019 av Øystein Thorsen
Etter en uke med laget stortrives tyskeren allerede.
Som kjent fikk Lewis Holtby prøve seg i Championship etter å ha vært kun to dager i klubben, og han kom nesten på scoringslista i løpet av de 20 minuttene han var på banen.
Og særlig hvordan han og Dack fant hverandre var noe 29-åringen satte pris på.
- Jeg synes at jeg og Bradley fant hverandre bra, blant annet spilte han meg fint fram da jeg var nære scoring, og det etter av vi kun har trent to-tre ganger sammen, sa Holtby til Lancashire Telegraph.

Inntrykket av Holtby så langt er at han - både av og på banen - er en positiv og energisk type, noe Dack jo også er.
Så hvis de to finner tonen kan det bli hektisk for motstanderen. 
-
Vi kommer til å forstå hverandre bedre og bedre i løpet av de neste ukene og månedene, spår Holtby.
Utover fokuset på det gryende samarbeidet har tyskeren funnet seg godt til rette allerede.
Ifølge lokalavisa er det ingen språkproblemer, i og med at Holtbys far er engelskmann, og han har jo erfaring fra engelsk fotball.

- Nå har jeg hatt en uke sammen med gutta og jeg har fått i gang føttene, så jeg kan hjelpe til med å holde seiersrekka gående for oss. Det kommer to hjemmekamper på rad, så vi skal analysere motstanderne med målsetningen å holde dette gående
Videre er midtbanespilleren takknemlig ovenfor Mowbray som viste ham tilliten til å få spille allerede i helgen
- Jeg stortrives i klubben allerede, og jeg og gutta har samme holdninger.

På tampen kan vi legge til at Dominic Samuel får mye skryt - etter den siste tidens prestasjoner for U23. Billy Barr mener at 25-åringen er tilbake for fullt, etter å ha vært skadet siden august i fjor. Nå har han scort seks ganger på de siste fire U23-kampene. 
Med det begynner Mowbray og få en vanskelig jobb med å velge angrepsrekke.

Men med stadig flere av de noe eldre spillerne tilbake blir andre utelatt. Blant annet Harry Chapman. Chapman var jo en stor hit da han kom på utlån for cirka to år siden, men etter comebacket i klubben har han ennå ikke overbevist om at han fortjener å starte.
Slik det er for øyeblikket får han dessverre ikke plass i U23 en gang, men Barr legger til at det er mange kamper på gang noe som forhåpentligvis gir ham muligheter til å vise seg fram


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: