Holtby fortsatt ute


Publisert 24.10.2019 av Øystein Thorsen
Tyskeren blir ikke med til Preston sier Mowbray.
Lewis Holtby har vist et voldsomt sug etter å bidra helt fra han ankom klubben, og forrige helg fikk han sjansen fra start for første gang, noe som resulterte i både scoring og assist. 
Til tross for innsatsen ble han tatt av banen i den kampen, og når troppen for St. Andrews ble tatt ut var ikke tyskeren med på grunn av en kjenning i hamstringen.

Lancashire Telegraph melder i dag at også Preston-kampen er utenfor rekkevidde for 29-åringen. 
- Lewis kommer ikke til å være involvert i helgen, bekrefter Mowbray til lokalavisa. 
Det er som nevnt problemer med hamstringen som holder Holtby ute, men Lancashire Telegraph forstår det slik at det ikke er snakk om en langvarig skade

- Jeg tok ham ikke av banen på grunn av skade, kampen mot Huddersfield var ikke et problem, men vi krevde et veldig høyt intensitetsnivå fra spillerne, og vurderingen vi gjorde var at han ikke har det nivået inne ennå, utvikler Mowbray. 
Planen videre er å bruke neste uke, eller noe lenger, til å pleie hamstringen.

Blant andre skader bekreftes det - igjen - at Bell er klar. Et ømt kne holdt ham ute av Huddersfield-kampen, men som vi kunne se var han i troppen mot Birmingham, og slik blir det også mot Preston. 
Spørsmålet er da hva Mowbray velger blant sine tre back-alternativer.
Nyambe gjorde en relativt god figur mot Birmingham, men Bennett har allikevel en høy stjerne hos sjefen så det gjenstår å se hvem som er tyngst på vektskålen.

Utifra dette er det ikke utenkelig at Mowbray benytter samme tropp som sist, men samtidig kan vi innenfor den rammen forestille oss endringer.
Mowbray lar nesten aldri samme lag spille to kamper på rad, og utifra prestasjonene på St. Andrews er det flere som har ekskludert seg selv fra å fortjene startplass


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: