Hibernian 0 - 2 Blackburn

Publisert 7/8/2018 av Erlend Karlsen

- Seier i sesongens første pre season kamp.

Rovers kom godt i gang med pre season og slo Hibernian 2-0 i sesongens første treningskamp.

Tony Mowbray sendte ut på 2 forskjellige lag til hver omgang og med en fin blanding av ungt og gammelt. Laget som spilte den andre omgangen var kanskje det sterkeste av de to og det viste seg også underveis i kampen da målene kom etter pause.

Craig Conway fikk æren av å score det første målet etter 49 minutter, mens Willem Tomlinson var frempå bare 4 minutter etterpå.

Slike stilte lagene :

Rovers (første omgang): Leutwiler, Bennett, Lenihan, Wharton, Bell, Davenport, Travis, Evans, Rothwell, Butterworth, Nuttall.

Rovers: (andre omgang): Fisher, Platt, Mulgrew, Williams, Nyambe, Smallwood, Conway, Tomlinson, Whittingham, Dack, Graham.

Goals: Conway, 48, Tomlinson, 52

Hibernian: Bogdan (Laidlaw, 46), Gray (Whittaker, 70), Stevenson (Mackie, 75), Hanlon, McGregor, Bartley (Allan, 75), McGinn (Slivka, 62), Ambrose (Boyle, 46), Kamberi, Shaw (Murray, 70), Swanson (Mallan, 62).