Hektiske dager på Ewood


Publisert 08.08.2018 av Øystein Thorsen
Det jobbes intenst med å få inn nytt blod i troppen.
BRSCN gjenga i går en oversikt fra Lancashire Telegraph der man kunne få et visst innblikk i hvor troppen eventuelt kan få tilvekst før vinduet smeller igjen om et drøyt døgn. 
Siden gårsdagens rapport har Mowbray bekreftet at det ikke blir noen overgang for forsvareren Patrick Bauer.

I stedet dukket det opp rapporter om at Blackburn hadde lagt inn et bud på en amerikansk landslagsmann, med navn Wil Trapp, fra Columbus Crew. Historien kom rimelig ut av det blå, men det ble raskt helt kaldt vann i den gryta da blant annet Sky i går kveld kunne rapportere at et bud på 970 000 pund hadde blitt avvist.
I tillegg til at summen er for lav for MLS-klubben, foretrekker de visstnok å selge i november - etter at sesongen deres er over

Lancashire Telegraph har fått noen ord med Mowbray og skrev tidligere i dag at det finns penger. 
- Vi jobber hardt i kulissene, på jakt etter rett type. Vi har lister med spillere, og som jeg har sagt før, hvis vi ikke får til nummer én på lista så ser vi på nummer to. Men det er vanskelig å treffe innertiere hver gang, delvis på grunn av prisen på spillere, men også fordi de har andre alternativ
Samtidig avslører Mowbray at for eksempel Armstrong hadde andre alternativ, men at Blackburn fremsto som det beste valget for ham.

- La oss se om vi kan få til flere permanente overganger, men går ikke det kommer vi til å fortsette å jobbe for å finne andre tilskudd til troppen, forsikrer Mowbray og sikter til at spillere fortsatt kan lånes, selv om overgangsvinduet er stengt.
Samtidig avslører Mowbray at det har kommet forespørsler fra klubber om diverse spillere.
Slik lokalavisa forstår saken handler dette om utlån for Joe Nuttall, Willem Tomlinson og Sam Hart, men det har også vært interesse rundt Ben Gladwin. Sistnevnte er dog skadet, så det er relativt kjølig rundt ham akkurat nå.
Mowbray sier derimot ingenting om det er aktuelt å la flere spillere teste låneopphold i andre klubber.

Hvor mye klokere man blir av diverse rykter er ikke godt å si, men det er allikevel spennende tider. At for eksempel denne Wil Trapp plutselig dukket opp tyder på at kortene holdes tett til brystet og det er ikke umulig at flere overraskelser dukker opp før klokken 18, i morgen torsdag.
BRSCN følger med etter beste evne


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: