Graham signerte


Publisert 12.06.2018 av Erlend Pettersen
Mens det er ventet at Craig Conway følger etter.
I går kveld kunne Blackburn bekrefte at Danny Graham har forlenget oppholdet på Ewood Park med ytterlige 1 år med opsjon på enda ett år.   

32-åringen var en meget viktig mann i årets opprykks sesong og etter å ha forlenget kontrakten så sier Graham at det var kun var Rovers i tankene. Spissen kom på lån i januar 2016, før han signerte en permanent avtale sommeren 2016 etter at kontrakten med Sunderland hadde godt ut.

Dette var noe av det han sa til lokalavisen Lancashire Telegraph etter at kontrakten var signert:

- Jeg er kjempe glad at avtalen nå er i boks.

- Jeg sa at jeg ville ha avklart fremtiden så raskt som mulig etter at denne sesongen var ferdig, men jeg synes det har tatt litt før lang tid. Men nå er avtalen i boks og jeg gleder meg til å komme i gang med den nye sesongen.


- Jeg gleder meg til å se guttene igjen i løpet av de neste ukene. 

- Det var aldri noen tvil. Jeg hadde interesser fra andre klubber, men jeg har alltids sagt at det var for Blackburn Rovers jeg ville spille for.  Jeg har følt meg velkommen fra dag en i denne klubben både blant medspillere og ikke minst blant fansen. 

- Hadde jeg samtaler med andre klubber? Ja, det hadde jeg, men jeg ønsket aldri å forlate denne klubben,
avslutter en fornøyd Graham.


Craig Conway blir neste mann som forlenger.


I dagens medier skrives det at det er ventet at Craig Conway vil signere en likens avtale (1+1) denne uken, mens ryktebørsen begynner å røre på seg når det gjelder spillere inn.

Vi i BRSCN kommer tilbake med mer oppkjøring stoff i morgen.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: