Graham med to priser


Publisert 01.05.2019 av Kristin Kongsjorden
Danny Graham ble den store vinneren ved Rovers sin prisutdeling i går, og kunne dra hjem med ikke mindre enn to priser.

Spissen fikk to velfortjente priser i går. Han ble stemt frem til årets spiller blant supporterne, og lagkameratene har bestemt at han er spillernes spiller denne sesongen.

Graham har scoret totalt 16 mål denne sesongen, hvorav 15 i Championship. Han fikk sitt første hattrick på 10 år mot Sheffield Wednesday i desember. Spissen har benyttet seg av en klausul i kontrakten som gjør at han automatisk forlenger oppholdet sitt på Ewood Park i minst 12 måneder til. 

Ikke bare har han scoret mange mål, men han har også en betydningsfull rolle i laget. Han har startet i 36 kamper, og vært involvert i 42 av Rovers sine 45 ligakamper denne sesongen, og var bare ett mål unna å ha like mange fulltreffere som i fjorårets sesong. Han har i løpet av sesongen scoret sitt ligamål nummer 150, og sitt 50. i Rovers-drakt.

Lewis Travis ble kåret til årets unge spiller, og det må man si er meget fortjent for unggutten. Det var snakk om at han skulle dra på lån både i sommervinduet og sist nå i januarvinduet, men han ble værende på Ewood og har etter hvert etablert seg som et førstevalg sentralt på midten. Ekstra gøy er det at Travis fikk sin første ligascoring på seniornivå for klubben i tapet mot Norwich på lørdag. Spilleren som er kommet opp fra klubbens eget akademi, har startet hele 18 Championship-kamper denne sesongen, og kommet inn fra innbytterbenken i sju kamper. 

Andre priser som ble delt ut i går inkluderer Unsung Hero-prisen til Damien Johnson for hans fantastiske arbeid som U23-manager. I tillegg ble Harrison Reed kåret til beste nykommer etter å ha imponert med sine 36 opptredener og tre scoringer. Reed som nylig returnerte til Southampton på grunn av skaden han pådro seg, var tilbake i East Lancashire for å få med seg prisutdelingen, og kan altså reise sørover med en velfortjent pris i bagasjen.

Joe Rotwell sto bak årets mål etter sitt fantastiske mål mot Nottingham Forest forrige måned. Darragh Lenihan fikk prisen for å ha blitt kåret til banens beste spiller flest ganger. Ellers fikk klubbpresident Keith Lee og konen hans Pat en "Special Club Award", mens midtbanespiller Jess Holbrook, som har vært sterkt bidragsytende til damelagets double, ble kåret til årets spiller for Rovers Ladies.

 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: