Graham inn i går. Conway fulgte etter i dag


Publisert 13.06.2018 av Erlend Pettersen
Brikkene for sesongen 2018/19 begynner å falle på plass for Tony Mowbray.
I går skrev Danny Graham under en kontrakt som holder han til Ewood til sommeren 2019, med en opsjon på enda et år. I dag signerte Craig Conway en lignende avtale med Rovers.

33-årlige vingen har spilt 174 kamper for de blåhvite så langt, mens han har funnet veien til nettmaskene 20 ganger. Denne sesongen ble dessverre en liten nedtur for Conway som slet en del med skader. Det stoppet på 28 kamper, og de fleste kom fra innbytterbenken. De to målene kom hjemme mot Portsmouth og Bradford.

Blackburn- manager Tony Mowbray er strålende fornøyd med å ha 33 åringen med videre:

- Det beste med Craig foruten fotballen er hans karakter. Han var ikke den som startet flest kamper denne sesongen.

- Måten han tok det på var imponerende og svaret han gav var å jobbe enda hardere på treningsfeltet. Han er en perfekt rollemodell.

- Han vet at han må jobbe så hardt hver dag. Kommende sesong vil bli hardere, og med Craig sin arbeidskapasitet, spilleforståelsen og sin utholdenhet blir viktig.

- En time med Conway løpende opp og ned på vingen, jobbe hardt-spesielt borte mot de bedre lagene i ligaen så vil Craig være en bedre alternativ enn en offensiv ving.

- Hans rutine vil hjelpe oss som lag til å bli bedre. Jeg vet Craig kan jobbe hardt, være disiplinert og organisert, men jeg har utfordret han til å skape mer sjanser og score flere mål.

- Om han klarer det så styrker han sine egne muligheter til å spille regelmessig fotbal
l.
 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: