Gossip

Publisert 4/14/2021 av Erlend Pettersen

Det begynner å røre seg på ryktebørsen.

I går hadde vi en artikkel på situasjonen rundt kontraktssituasjonen i klubben. Som dere kunne lese ut av de tallene så kommer det å skje mye både på og utenfor banen de kommende månedene fram til overgangsvinduet stenger i slutten av august.

En vingspiller fra Morecambe er linket. 22-årige Carlos Mendes Gomes har imponert i League Two denne sesongen og er en av grunnene til at Morecambe er an av overraskelsene i ligaen. Gomes står med 12. mål og to assists på 38 kamper så langt denne sesongen og har en kontrakt som løper ut til sommeren. I følge ryktebørsen følger også flere Championship klubber med samt skotske Rangers. 

Samtidig som det skal hentes inn spillere på permanente avtaler, så ser også Rovers denne sommeren opp til Premier League for mulige lånesigneringer. Rovers har opparbeidet seg et godt rykte med å behandle og utvikle spillerne mens de er på lån.

Rovers har signert John Prince fra Preston, som skal inngå i trenerteamet på akademiet. Rovers har et kategori 1 akademi, og med det så følger det opp en del forpliktelser rundt trener apparat. Det er ventet flere ansettelser til akademiet samt at Rovers søker etter ny analysesjef.

Akademiet er vårt viktigste våpen i kampen mot de andre lagene med mer ressurser. Når man ser på alle spillerne man har fått opp, så er det lett å se at det er anvendelige penger å bruke.