Gode forberedelser inn mot kamp


Publisert 12.10.2017 av Kristin Kongsjorden
Mowbray håper at en uke med gode forberedelser vil være gunstig i jakten på 3 poeng mot Oldham.
Rovers har hatt en hel uke til å lade opp til kampen mot Oldham førstkommende lørdag, og det har vært en uke med en blanding av hvile og hardt arbeid på treningsfeltet. Manager Mowbray håper den gode forberedelsen vil gi positive utslag i lørdagens kamp. Oldham, som tok en sterk borteseier mot Portsmouth 30.september, har heller ikke spilt ligakamp siden, så vi vil nok se to uthvilte og godt forberedte lag hos begge sider på lørdag.

Til Lancashire Telegraph uttalte Mowbray blant annet følgende:

- Det er godt å få en slik oppladning før kamp. Vi kan studere dem på feltet og sammen bli enige om hvordan vi skal spille.

- Når man spiller kamp på lørdag og tirsdag, har man bare mandag tilgjengelig for å få spillerne forberedt til neste kamp. Du kan samle spillerene på søndag og roe de ned, få de til å bevege seg og tøye ut litt, eller sende de i svømmebassenget, men du får reelt sett bare én dag til å jobbe med organisering og fysisk form. 

- En hel ukes forberedelse gjør at jeg føler meg trygg på at laget kan vinne kamper i denne ligaen, men vi må ha respekt for alle lagene vi møter, og forberedelsene før kampen mot Oldham er de samme som mot Bradford, Rochdale og Scunthorpe. Vi må bare holde det gående. 

Rovers vil med seier over Oldham få tre ligaseiere på rad, og kan med det igjen innta play-off plass på tabellen. Etter sist landslagspause imponerte laget med å vinne borte både mot Rochdale og Scunthorpe, og før kampen mot Oldham er Rovers ubeseiret i hele fire bortekamper denne sesongen. Laget befinner seg nå på 7.plass i ligaen, med to kamper til gode på de fleste lagene som ligger over på tabellen. Med unntak av Darragh Lenihan, har Mowbray en skadefri tropp inn mot helgas kamp.

Når det gjelder motstander Oldham, har de fått en opptur etter at manager John Sheridan forlot klubben i september. De leter fortsatt etter en erstatter, men Richie Wellens , som nå leder laget, har vunnet over både Peterborough og Portsmouth før landslagspausen. Det betyr at også Oldham jakter sin tredje ligaseier på rad. Spissen Eoin Doyle, som er på lån fra Preston, skal nok ha mye av æren for at laget har snudd trenden, etter å ha scoret fire mål på de to siste kampene. Oldham befinner seg på 19.plass, med en kamp mindre spilt enn de fleste lagene som ligger over på tabellen. 

Blackburn har historisk sett gjort det bra mot Oldham. De har vunnet 30, og spilt uavgjort i 15 av de siste 63 oppgjørene. Rovers har ikke tapt mot dette laget (i ligasammenheng) siden desember 1989, men har samtidig ikke spilt ligakamp mot Oldham på 24 år. Sist møte mellom lagene var i forrige sesongs FA Trophy-turnering, hvor Oldham vant på straffesparkkonkurranse, etter 2-2 ved fulltid.   
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: