God seier for U21

Publisert 2/2/2023 av Øystein Thorsen

Men avansement i Europa er ikke på særlig sikker grunn.

Mens alle venter på svar om Lewis O'Briens overgang - eller ikke - ser vi på U21 sin kamp i Europa, onsdag kveld.
Spoiler alert: Det ble en behagelig seier, 3-1 over Celtic B.
Nær sagt som vanlig lot Jon Dahl utvalgte førstelagsspillere få kampminutter, noe som førte til at Szmodics, Edun og Sorba Thomas var med.

Her er samtlige involverte:
Hilton, Saadi (Montgomery 83), Gamble, Phillips, Edun (Gilsenan 70), O’Grady-Macken, Garrett, Gent (Pratt 83), Thomas (Burns 70), Szmodics (Fyles 46) og Leonard.

Med seier har Mike Sherons gutter ennå en sjanse til å bli værende i Premier League International Cup, men det krever nok litt flaks. Uansett var det en god forestilling, og Sheron var fornøyd, ikke minst fordi det sto 2-0 til pause, takket være scoring av Leonard og et kalastreff fra Edun. I andre omgang scorte Sam Burns på sitt første touch på kula. 

- Jeg synes vi var profesjonelle, sa Sheron etter kampen. Det skal de eldre spillerne ha skryt for. Sorba var med for første gang og så skikkelig vass ut. Tayo tror jeg aldri jeg har sett så god og Sammie (Szmodics) viste fotballintelligensen sin, sammenfattet Sheron i følge klubbens nettside.
Mye positivt med andre ord.
Szmodics er jo på vei tilbake etter skade, og vi vil ha ham pigg og alert. Edun har nesten sett ferdig ut i klubben, men har kommet mere med i det siste så kanskje han tar "en JRC" og står opp fra de døde?
Og Sorba må vi bare håpe får en flying start, for vi har ikke tid til å vente. 
Med en god generalprøve for U21 håper vi at han straks er et godt alternativ for JDT.

Imens håper vi at Sorba-kompis O'Brien får slutte seg til øvrige troppen, men dessverre er et par rapporter online negative til at det kommer til å skje.
Vi venter ennå på endelig bekreftelse.