Gjensyn med Poveda?

Publisert 1/22/2022 av Øystein Thorsen

Leeds-mannen har fortsatt kontrakt med oss.

I en uventet vending dukker det i dag opp rapporter om at Poveda kan bli å se senere i sesongen. Uventet, for da han måtte bæres av banen mot Bristol City så det ut som at han var ferdigspilt for sesongen, og spilleren dro hjem til Leeds for å få behandling. Deretter dukket det opp spørsmål om Blackburn var kontraktfestet til å fortsette å betale leie for Poveda.
Det har vært stille rundt unggutten - og kontraktspørsmålet - en stund, men i dag skriver Lancashire Telegraph at Povedas fremgang med skaden er svært bra, han kan være aktuell for fotballspill før sesongen stenger dørene.

Som lokalavisa skriver var det aldri satt en tidsramme på skaden til 21-åringen, den bare virket såpass alvorlig at man antok at sesongen var over.
- Han er fortsatt vår spiller, og kommer til å komme tilbake hit, sier Mowbray.
- Det er bra at han er i Leeds nå, men om fire til seks uker kan han være tilbake her, sa sjefen videre, samtidig som han minnet om at spilleren i tillegg må få til kampformen og slikt. 
En ekstra mann til pumpene cirka i april da, kanskje - noe som i så fall er supert, hvis han kan levere flere forestillinger som mot Sheffield United.