Gammelt rykte gjenoppstår


Publisert 27.03.2019 av Øystein Thorsen
Mowbrays overgangshistorier er av og til lange.
Det har hendt før, etter at Mowbray tiltredde, at overganger og rykter om overganger, har overlevd ett par overgangsvinduer. I det ene vinduet har ikke økonomien vært overkommelig, men når prisen i neste vindu har endret seg har Mowbray slått til. 
Historien kan se ut til å gjenta seg når vi i dag leser at Charltons Patrick Bauer igjen omtales i forbindelse med overgang til Ewood

Det var i fjor sommer som mange var overbevist om at midtstopperen skulle ankomme Lancashire, men klubbene kom ikke til enighet. Siden den gang har Charlton gjort det bra i League One, mye takket være Bauer. Klubben ser ut til å sikre playoff i alle fall, og til tross for divisjonsforskjellen later Bauer til å lokke Mowbray.
At han kan komme gratis etter at kontrakten går ut i sommer gjør det ikke mindre fristende. 

Londonsklubben vil gjerne ha med spilleren videre, og de jobbet med å få ham til å signere en ny kontrakt allerede i sommer, men Bauer ser ikke ut til å ville fortsette sitt virke på the Valley. Tilvekst behøves da Mulgrew ikke blir yngre, mens Downing og Rodwell begge har kontrakter som løper ut. Slik vi forstår Lancashire Telegraph har Downing allerede begynt å pakke, mens situasjonen med Rodwell fortsatt er uavklart. 
Lokalavisa legger til at det - ikke overraskende - ses på etter flere kandidater til forsvarsrekka, det er tross alt det området hvor laget for øyeblikket ser svakest ut. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: