Frustrerende for Rovers Ladies

Publisert 9/16/2019 av Øystein Thorsen

Kapteinen føler laget fortjente mere.

Rovers Ladies har fått en tøff start i Women’s Championship, med fire strake tap. Divisjonsforskjellen kan være en faktor, men det har vært relativt jevnt og knepent i det siste. 
Kaptein Saffron Jordan mener at det i alle fall burde blitt ett poeng ved forrige korsvei.

I helgen var det Sheffield United Ladies som stilte opp, og resultatet ble 3-2 i disfavør av Blackburns damer. Kampen ble gjennomført på Sheffields Bamber Bridge, der Blackburn tok ledelsen via kaptein Jordan, før laget etter nitti minutter til slutt måtte se seg slått.
- Jeg er utrolig skuffet over at vi ikke fikk med oss ett poeng, sa kapteinen etter kampslutt, i følge klubbens nettsted. 

Jordan fortsetter med å forklare hvordan jentene matchet Sheff-U hele veien, men at de ikke brukte sjansene sine godt nok. 
Til tross for at laget ligger aller sist i divisjonen, men null poeng, er kapteinen sikker på at noe er på gang
- Poengene kommer, og jentene vet det.

Kapteinen mener derimot ikke at divisjonen er for tøff for dem. Hun peker på at de har møtt mange av lagene før og klart seg bra. 
- Dette er bare starten, det handler bare om å kunne holde et jevnere nivå, sier kapteinen, med henvisning til at de har blitt straffet når konsentrasjonen - i likhet med hva som har vært tilfelle for herrelaget - ikke har vært på topp.

Neste sjanse til å få en god følelse rundt eget spill kommer søndag, når Rovers Ladies møter Coventry i Continental Cup.