EM-kvalifiseringen

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 8/30/2006 12:02:27 AM Sist oppdatert 8/30/2006 12:02:27 AM
Til helga er det første kamp i EM-kvalifiseringen mot Ungarn, og jeg tror denne landslagstroppen må være noe av det dårligste vi har hatt på mange mange år. Tidligere har omtrent alle spillerne spilt fast på klubber i utlandet, mens nå er det et flertall av spillerne som er fra Tippeligaen og har liten eller ingen rutine fra spill ute i Europa.

En mulig startoppstilling mot Ungarn kan godt være:

Keeper Thomas Myhre: Har masse rutine og har gjort mange bra landskamper i det siste, men han er satt ut av laget i Charlton og har ingen matchtrening. Kan bli skummelt om han blir værende på benken der i hele høstsesongen.

Høyreback Anders Rambekk: Har vært god for Lillestrøm i årets sesong, men det er som midtstopper. Jeg synes ikke at han var overbevisende mot Brasil som høyreback og han har ingen rutine fra internasjonale kamper.

Midtstopper Brede Hangeland: En av de desidert beste spillerne vi har i Norge om dagen, i løpet av noen år spiller han i en europeisk storklubb.

Midtstopper Erik Hagen: Jeg ser ikke akkurat mange kamper fra russisk fotball så jeg vet ikke helt hvordan han spiller om dagen, men personlig synes jeg han er altfor treg. Han har likevel spilt mange gode landskamper.

Venstreback Marius Johnsen (!!!!): Jeg krysser fingrene for at han ikke spiller på lørdag, men det meste tyder vel på det. Dette må være tippeligaens mest oppskrytte spiller, du trenger ikke være en god venstreback selv om du scorer 5-6 mål.

Høyreving Fredrik Strømstad: Har vært en av tippeligaens beste spillere i år, men Norge mister en dimensjon i angrepet når vi spiller uten en utpreget høyrekant. Dessverre er høyrekanter en mangelvare om dagen her i Norge.

Sentral midtbane Martin Andresen: Er ikke så dominant på landslaget som på klubblaget, men alt i alt en bra spiller også på dette nivået.

Sentral midtbane Kristoffer Hæstad: Har ikke vært like god i år som i fjor (men det gjelder vel omtrent hele Startlaget). Han spilte glimrende i noen landskamper i fjor, men det gjenstår å se om han kan gjenta dette i høst.

Venstreving Gamst: Er i utgangspunktet en av Norges beste og viktigste spillere, men har ikke vært i form de siste 4-5 månedene. På slutten av forrige sesong var han elendig for Blackburn og det har han fortsatt med i seriestarten synes jeg.

Hengende spiss Ole Gunnar Solskjær: Han VAR god, jeg synes det er latterlig at han er tilbake på landslaget allerede.

Spiss: John Carew: Sliter med å spille seg til fast plass på Lyon og på landslaget synes jeg ikke han har prestert godt på lenge. Er likevel på sitt beste en internasjonal klassespiss.

Det som likevel bekymrer meg mest er benken, her er det få gode alternativer om nøkkelspillere skulle bli skadet.
Larsen, Opdal, Bertelsen, Braaten, Grindheim, Iversen, F.Johnsen, Svindal Larsen, Wæhler, Årst, Solli, Kippe.

La oss likevel håpe at Norge kommer seg gjennom denne kvalifiseringen. Vi har kommet i en relativt enkel gruppe, men det er vel ingen "walkover-kamper". Jeg har fryktelig lyst til å ta meg en tur til Sveits og Østerrike i 2008 for å se Norge!
Du må være innlogget for å svare

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 8/31/2006 9:03:14 AM Sist oppdatert 8/31/2006 9:03:14 AM

Var vel dette som ble laget òg...
Ikke vårt beste lag, men vi stiller med det vi har!?

Noen som åpenbart hadde fortjent en plass i 11´eren eller troppen, som ikke er funnet gode nok denne gangen folkens!?
(Utenom de som er ute med skade selvfølgelig...)
Du må være innlogget for å svare

gamst-jinta

Antall innlegg: 128

Opprettet 8/31/2006 1:29:14 PM Sist oppdatert 8/31/2006 1:29:14 PM
du er så negativ , nissefar!!
Du må være innlogget for å svare

nissefar

Antall innlegg: 1727
Medlem 191 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/4/2006 7:28:30 PM Sist oppdatert 9/4/2006 7:28:30 PM
gamst-jinta skrev:
du er så negativ , nissefar!!

 Sett i ettertid var jeg vel i overkant negativ.

Du må være innlogget for å svare

ztizan

Antall innlegg: 1312

Opprettet 9/6/2006 9:15:04 AM Sist oppdatert 9/6/2006 9:15:04 AM
synd at grindheim er skadet. hadde nok ikke spilt selv om han var skadefri heller, men jeg synes han fortjener fast plass
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 9/6/2006 9:48:55 AM Sist oppdatert 9/6/2006 9:48:55 AM
fortjener Grindheim fast plass!!??? enig i at det er synd han er skada, for han trenger å spille seg i form.
Men at han fortjener fast plass kan jeg ikke si meg helt enig i, han har jo hatt en forferdelig sesong, og burde ikke vært i troppen en gang!
Du må være innlogget for å svare

Keyzer

Antall innlegg: 1152
Medlem  i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/6/2006 12:27:28 PM Sist oppdatert 9/6/2006 12:27:28 PM
At Grindheim ikke er like god som i fjor kommer jo av at VIF gjør det rævva. Og at VIF gjør det rævva er ikke Grindheim sin feil, i de kampene jeg har sett er det han som tar mest ansvar og har en arbeidskapasitet utover det normale...
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/6/2006 2:30:42 PM Sist oppdatert 9/6/2006 2:30:42 PM
Grindheim er jeg litt usikker på.. han har definitivt ikke vært god i år, og det er nok ikke bare lagets feil. Onde tunger vil (selvsagt) ha det til at han, og andre, er litt for fornøyde med tilværelsen, og kanskje har det noe med dette å gjøre. Uansett har Grindheim veldig mye å gå på i siste tredjedel av banen, der har det vært for upresist og ineffektivt - både pasningsspillet og de manglende scoringene. Allikevel er jeg overbevist om at han fortjener en plass på landslaget, han var i fjor mye bedre enn Hæstad etter min mening..

That being said, krise at han har blitt skadet, men å droppe ham fra èn tropp kunne nok gitt ham den "gi f..." innstillingen han etterhvert har blitt så kjent for.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumFotball genereltEM-kvalifiseringen