VM

KMRovers

Antall innlegg: 1160

Opprettet 7/11/2006 4:38:00 PM Sist oppdatert 7/11/2006 4:38:00 PM
Har du ikke forstått at "konger" behandles annerledes enn vanlige folk.

Du må bruke mye tid for å finne 10 lag som filmer mere. I følge statistikker er Italia det laget som filmet mest !
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/11/2006 4:46:21 PM Sist oppdatert 7/11/2006 4:46:21 PM
Hvordan fører man statistikker på det? Er det antall fall, eller sitter det en person og bedømmer om det er filming eller ikke filming? Og i såfall, er denne personen kompetent nok, og har han personlige preferanser?

Hvis vi snakker om samme statistikk så kommer den fra en engelsk avis. Med andre ord totalt irrelevant i en fotballdebatt.
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 7/11/2006 5:39:15 PM Sist oppdatert 7/11/2006 5:39:15 PM
Da e jo eit kjent fenomen at MANGE italienske spelarar filme - uten at eg ska påstå at Materazzi gjorde da i den diskuterte situasjonen. Eg ska heller ikkje påstå at da e bare italienarar som filme. Detta e noke som så altfor mange drive med. Ta f.eks C.Ronaldo.. skam!! Men, Italienske spelarar har vore kjente for detta i lang tid.
I utganspunktet så har eg ikkje noke imot italienarar - tvert imot. Har stor sans og respekt for spelarar som Cannavaro, Gattuso, Buffon, Nesta, Pirlo, Del Piero osv, men når da gjelde f.eks Materazzi, Inzaghi og Totti, så er vi plutseligt i motsatt ende av skalaen.
Når da gjelde Materazzi, så må han vera den mest usympatiske og råaste spelaren som e i internasjonal fotball(høgt nivå).. Da kjem jo ganske tydeligt fram i den videoen som blei lagt ut her. Da går jo ann å spela tøft uten å gå over grensa til skittent. Cannavaro eit godt eksempel på. Når da gjelde Totti, så falle han jo for eit godt ord. Han e jo ein forholdsvis robust spelar, så han bør jo kunna halda seg på beina litt meir enn da han gjer.
Detta kjem jo endo tydligare fram når da gjelde Inzaghi.. Herregud, mannen greie jo ikkje stå oppreist i laber bris ein gong.. Uansett, filming e den største u-tingen i dagens fotball. Italienar elle ikkje.. Ein bør ta tak i detta!

Allikavel så håpe eg ikkje at dei tar i bruk videodømming, sjølv om det kan forsvarast visst dei gjer da..
Enkelte situasjoner kunne det vore aktuelt, men vil vel funke dårligt da..

Når da gjelde situasjoen med Zidane, så e da jo endo litt uvisst kva som blei sagt forut for nedskallinga. Ska bli spennandes å få veta da. Uansett, så ska jo ikkje Zizou gjera da han gjer. Han har jo tross alt vore med i gamet i ein del år, ska kunna la da gå forbi då. Når ein ser på korleis han reagere, så begynne ein jo seriøst å lura på ka i alle dagar som blei sagt. han e jo på vei vekk frå situasjonen.. Uansett, så kan ein jo ikkje forsvara da han gjer. Da høyre jo ikkje heima på ein fotball bane, enkelt og greit. Men! Eg kan forstå at han reagere, dog øvereagere... Ein snakke jo om fair play og detta e ikkje da! Visst da stemme da som avisene trur blei sagt -(Noke som i utgangspunktet er lite sannsynligt)- så forstår at zidane reagere. Bare synd han gjorde som han gjorde. Ska innrømma at eg blei jævli forbanna på materazzi med ein gang. Mykje pga at eg har hatt Zidane som favoritt sidan Bordeaux tia og alltid har mislikt Matrix:)
Dei får nok sin straff begge to..


Merci Beaucoup, Zidane...
Du må være innlogget for å svare

Osdal

Antall innlegg: 357

Opprettet 7/11/2006 6:04:28 PM Sist oppdatert 7/11/2006 6:04:28 PM
Om jeg er av dem du anser som mindre tolerante, som ikke klarer å gjennomskue media, og har utgåtte fordommer, så får det være din oppfatning. Jeg har ikke nevnt noe om italienere eller Italia generelt, og har heller ingenting i mot dem. Tvert imot holdt jeg med dem både mot Ukraina og Tyskland, uten at det har så mye med saken å gjøre. Materazzi personlig, har jeg større problemer med, så der kan du sikkert snakke om fordommer.

For min egen del, har du delvis rett i de to punktene du nevner. At han er italiensk, har ingenting med saken å gjøre, og jeg tror ikke den sympatien Zidane får, best kan forklares med "italiafobi". Det er nok først og fremst det at en legende setter karrierepunktum som er årsaken. Hadde dette vært en helt vanlig kamp, hadde han neppe fått tilsvarende støtte, og det hadde nok heller ingen av lagkameratene hans fått om de sto i Zizous sko på søndag. I tillegg vil jeg anta at Materazzi hadde hatt tilnærmet null sympati hos noen om det var han som stanget ned Zidane. Her er det fortiden som henholdsvis dømmer og beskytter dem.

Uansett er Zidane en stor hyllest verdig. Lik det eller ikke. Han har gitt fotballen vanvittig mye mer enn det Materazzi og de fleste andre noen gang vil gi. Og etter å ha tenkt litt over det, var kanskje dette en grei måte å sette punktum på. Han burde bare siktet lavere, og laget tante av grisen :)

(Og hvis jeg framsto som snurt etter å ha blitt kalt for idiot, så ble jeg ikke det. Folk bør tåle såpass, og jeg har nok plumpet ut med verre skjellord selv ;) )
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/11/2006 6:40:07 PM Sist oppdatert 7/11/2006 6:40:07 PM
For det første, du var ikke ett av navnene jeg hadde i tankene ang. intoleranse, Osdal, men så har jeg da heller ikke lest hele tråden her :-)

Leganger: Jeg må si at bruken av "har" understreker litt av poenget mitt. Mye av grunnen til at Italia er mislikt av så mange er jo catenaccioen fra 80-tallet, der defensiv og kynisk fotball etter en tidlig scoring var dagligdags. Denne er det lite til ingen tegn til i dagens Italia, ei heller i Serie A etter min mening. I tillegg var engelsk fotball (som jo de fleste setter høyest i Norge) veldig ærlig for en del år tilbake, der ble filmere buet ut og lagt for hat, i motsetning til den fotballen som nå spilles - der alle ligaene glir over i hverandre.

Når det gjelder de tre spillerne du nevner så har jeg altså aldri forsvart Materazzi, selv om han er en liten favoritt hos meg for det.. i VM var han forresten usedvanlig eksemplarisk i store deler av mesterskapet, samtidig som han beholdt den råheten og satte inn noen deilige taklinger. Inzaghi har jeg aldri likt jeg heller, og jeg kan være enig i at han faller veldig lett. As for Totti.. hvor skal jeg begynne?

For det første så mener jeg (og veldig mange med meg!) at Totti på ingen måte er blant de verste filmerne i toppfotballen i dag. Jeg vet ikke hvor mye du har sett Totti i Serie A (han har aldri vært helt den samme på landslaget over tid) for Roma, men der er han rett og slett nødt til å hoppe i blant for å unngå de verste taklingene. (Av folk som Matrix m.fl.) Jeg er enig i at en såpass fysisk sterk spiller også kunne trøkka til mer i duellene, men slik spiller han og slik vil han nok alltid spille. (når det er sagt så har Totti en veldig god arbeidsmoral, i motsetning til f.eks. Ronaldinho)

Du har filming, og du har det å falle når du har muligheten. Slik ser jeg på det, og Totti slenger seg med spillere som Malouda, Henry og Gerrard som alle gjør det sistnevnte. Når du får et spark eller en dytt, synes jeg at det faktisk er greit å falle selv om du KAN holde deg på beina hvis du forsøker. All ære til de som gjør det, men jeg har altså ikke noe problem med f.eks. Maloudas fall som førte til straffe i VM-finalen, eller Henry i semifinalen. Denne "teknikken" er vanlig, og det er altså her jeg mener Totti bør plasseres også. Filming som bl.a. Pauleta (tror jeg) har vist under dette VM, der det ikke er nærkontakt i det hele tatt - har jeg ingen respekt for.
Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1113

Opprettet 7/11/2006 7:14:31 PM Sist oppdatert 7/11/2006 7:14:31 PM
Kan bli interessant!
Du må være innlogget for å svare

torsinho

Antall innlegg: 164

Opprettet 7/12/2006 5:55:31 PM Sist oppdatert 7/12/2006 5:55:31 PM
Materazzi er ikke akkurat noen gullgutt han heller:

http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&search=materazzi
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/12/2006 11:53:05 PM Sist oppdatert 7/12/2006 11:53:05 PM
Materazzi er definitivt på topp ti over minst sympatiske fotballspillere, men det forandrer svært lite.
Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 7/13/2006 12:54:37 AM Sist oppdatert 7/13/2006 12:54:37 AM
Meget gode innlegg og synspunkt fra evige unge herbergeeh
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/13/2006 2:26:29 AM Sist oppdatert 7/13/2006 2:26:29 AM
Leganger skrev:
Allikavel så håpe eg ikkje at dei tar i bruk videodømming, sjølv om det kan forsvarast visst dei gjer da..
Enkelte situasjoner kunne det vore aktuelt, men vil vel funke dårligt da..

 LOL, hva i all verden er det du snakker om?

At de ikke TAR i bruk videodømming?
De har jo allerde brukt det!

At FIFA bekrefet at 4.dommeren faktisk så hendelsen er omtrent like mye verdt som når Blatter klør seg på balla(og selv om det er det mest seriøse Blatter gjør er det fortsatt ikke verdt enn dritt).

Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/13/2006 2:33:39 AM Sist oppdatert 7/13/2006 2:33:39 AM
Herberge: Du kan si hva du vil om fortiden, og kjedelig italiensk fotball, men kom ikke med at dette bare stammer fra 80-tallet.

Slik har de vært i alle VMene jeg har fulgt med på 94 til idag, og det gjelder stort sett alle EMene også(og var det ENDA verre som som du hinter til nå da skjønner jeg godt at folk som er eldre enn meg også misliker Italia).
I årets VM hadde de 2-3 kamper hvor de ikke spilte kynisk som F, og superdefensivt... Og det var mot et megaoffensivt Tyskland som åpnet opp hele kampen, og et mildt sagt elendig Ukraina, + finalen.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 7/13/2006 4:08:01 AM Sist oppdatert 7/13/2006 4:08:01 AM
Eivind B skrev:
LOL, hva i all verden er det du snakker om?

At de ikke TAR i bruk videodømming?
De har jo allerde brukt det!

 Det han nok mener er at det først ble sagt at ingen av dommerne så nedskallinga, det ar i all fall det jeg leste.

Ellers er det synd at den beste spilleren og det beste laget ikke vant. Jævla Materazzi, jeg gir han skylda. Innrømmer at jeg er en idiot, Keyzer:)

Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 7/13/2006 10:55:50 AM Sist oppdatert 7/13/2006 10:55:50 AM
Å gi materazzi skylda for å bli skallet ned er cirka like lurt som å gi ei jente skylda for at hun blir voldtatt, helt ufattelig i mine øyne! Mener foresten at italia var det beste laget i VM selv om Frankrike var hakket bedre i finalen. Italia vant fortjent. Synes foresten også det er en skandale at Zidane ble kåret til turneringens beste spiller, det er bare fordi han er den han er, og det var hans siste turnering! skammelig! Cannavaro var best!
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 7/13/2006 11:10:11 AM Sist oppdatert 7/13/2006 11:10:11 AM
Formulerte meg litt dårligt på det siste innlegget mitt:)

Såg i går at Zidane ikkje angra på det han gjorde:)
Elsker den mannen, synd at han legger opp! Syns heller ikkje at vi skal gi Materazzi heile skyld, men litt får han ta og. Hughes kunne jo prøvd å få Zizou til å spela eit år og to hos oss før han la opp:) Tugay og Zidane på sentral midt.. hmmm

Høyrte og at det var snakk om å ta ifrå han gullballen..
Sikkert ganske tvilsomt at Cannavaro vil ta imot den, sjølv om han fortjente den lika mykje som Zidane.

Drømmelag VM-2006:

Buffon

Lahm Cannavaro Puyol Zambrotta


Maxi Rodriguez Essien Zidane Robben


Klose Torres

Innbyttarar: Ricardo,Terry,Trabelsi,Carvalho,Grosso,Pirlo,C.Ronaldo(synd å sei, men virkeli god),Riquelme,Figo,Frings,Messi,Drogba.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 7/13/2006 11:59:36 AM Sist oppdatert 7/13/2006 11:59:36 AM
Drugis skrev:
Å gi materazzi skylda for å bli skallet ned er cirka like lurt som å gi ei jente skylda for at hun blir voldtatt, helt ufattelig i mine øyne! Mener foresten at italia var det beste laget i VM selv om Frankrike var hakket bedre i finalen. Italia vant fortjent. Synes foresten også det er en skandale at Zidane ble kåret til turneringens beste spiller, det er bare fordi han er den han er, og det var hans siste turnering! skammelig! Cannavaro var best!

 Det er greit at du skal tåle et og annet dritt slengt etter deg på fotballbanen, men det får da være grenser. Du sier altså at Materazzi var helt uskyldig i situasjonen. Hvis det Zidane sier er sant, så er det jo på grense med rasisme, og kanskje verre. Hører ikke hjemme på fotballbanen det heller. Det Fair-play flagget de bærer ut på banen er jo bare en vits. Usportslig oppførsel fra Materazzis side, til de grader. Okei, å skalle ned - kanskje litt drøyt fra Zidanes side. Men den som provoserer i fotballkamper blir jo aldri straffet.

Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/13/2006 3:06:50 PM Sist oppdatert 7/13/2006 3:06:50 PM
Sånn er livet. Nå får vi vel antagelig aldri vite hva Matrix faktisk sa, siden det alltid vil være ord mot ord - og selv om de fleste sikkert tror på Zidane, er sjansen tilstede for at også han legger på litt i historia si vil jeg tro.

Uansett har det alltid vært sånn, spillere tar i bruk de midler som er nødvendige for å vinne en duell, eller en kamp. Klart det hadde vært flott med fair play jevnt over, men det er da morsomt med litt kontroverser også.

Og ja, mulig jeg formulerte meg litt feil, det jeg mente å si var at Catenaccioen nå er over, at Italia fremsto kyniske utenom tre kamper får være din mening - faktum er at de kom seg til finalen og vant, at lag spiller litt kynisk med ti eller ni mann i en avgjørende kamp i VM får faktisk så være. I tillegg mistenker jeg deg litt for å sette det spillet som Italia har helt fra egen halvdel på defensiv drittfotball-kontoen? For meg er de fine kombinasjonene på midtbanen og i forsvar en del av sjarmen med Italia, jeg tror jeg kan telle lange klareringer i Italias forsvar på en hånd. Det er jo litt merkelig at når Brasil gjør det er det samba, mens når Italia gjør det er det lite angrepsvillig og kjedelig?

At Italia har spilt mye defensivt og kynisk i tidligere VM og EM skal jeg si meg enig i, men organisering er en veldig stor del av den italienske fotballen, og noen liker det mens andre hater det. For min del er det i hvert fall like givende å se Italia anno 2006 være bunnsolide i forsvar, enn å se et lag som Brasil som ikke kan forsvare seg mot noe som helst. Og, når vi snakker om kjedelig fotball - hva faen var det England og Frankrike hadde i dette VM da, som gjør at de ikke faller i samme sjangeren? Italia var i det minste farlige framover gjennom hele mesterskapet.
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/13/2006 6:48:05 PM Sist oppdatert 7/13/2006 6:48:05 PM
Er godt du innrømmer at å mene at Italia bare spilte defensivt på 80-tallet var litt feil :D
Å gjøre det bra i et VM så forandrer ikke det på et helt ti-år.


Når det gjelder årets VM, så JA, Italia var møkk(og gørr-kjedelige) i gruppespillet, de var møkk mot Australia(også før utvisnigen). Mens i de 3 siste kampene var de faktisk gode, og da er det jo lett for deg også å tro at det var slik de var hele gruppespillet, jeg skjønner den.
Tyskland-Italia er forresten i mine øyne årets beste VM-kamp, kanskje med unntak av Portugal-Nederland :D



Poenget med innlegget mitt var bare å få fram at Italia har vært gørr-kjedelige hele 90-tallet(ikke bare på 80-tallet som nevnte), og egentlig etter 1000års-skifte også. At Italia vant VM, har jeg aldri sagt noe på, og gratulerer til dem med det. Men som sagt, en VM-tittel(eller 2 kamper for den del) forandrer ikke hele historien, Hellas spiller heller ikke GOD fotball selv om dem vant EM, de beste vinner ikke alltid, det må vi bare leve med.
Personlig syns nok at Frankrike hadde fortjent å vinne når man tenker på finalen hvor de faktisk spilte best, + at de slo ut både Spania og Brasil på veien. Sammenlignet med Italia som ikke hadde kvalifisert motstand før i Semifinalen hvor de møtte et defensivt inkompetent Tyskland.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/13/2006 7:19:01 PM Sist oppdatert 7/13/2006 7:19:01 PM
Jeg er uenig at Italia spilte kjedelig i gruppespillet, men det viser antagelig forskjellen på vårt fotballsyn mer enn noe annet.

Mot USA ble de offer for de Rossis dumme tabbe og en dommer som var veldig ivrig med kortstokken, kamper du leder 1-0 så forsvarer du deg når du får en mann mindre, alt annet vil etter min mening være dumt. Mot Ghana synes jeg Italia var gode, de lå på ingen måte bakpå til tross for ghanesisk slagkraft, og dette åpnet merkelig mye rom til tross for at stopperparet het Cannavaro og Nesta og at Pirlo lå foran dem og sveipa, og stor løpskraft i Perrotta, de Rossi og Camoranesi. Det bedra seg når Gattuso kom inn, om det ble bedre eller verre for deg vet jeg ikke...? :)

Jeg vet ikke hva du ser på som kjedelig, jeg mener jo at å holde ballen i laget som Italia gjør bare er moro når det skapes sjanser de ganger de faktisk angriper. For meg spilte England 3-4 av de desidert kjedeligste VM-kampene, kanskje sammen med deler av Frankrikes gruppespill.

Jeg synes også det "defensivt og kjedelig" argumentet mister litt kraft når du har defensive spillere som Gattuso og Cannavaro, som i hvert fall jeg synes er veldig underholdende til tross for at de er der for å ødelegge og ikke skape i så stor grad. Det samme gjelder i grunnen Materazzi, som jeg synes var en gigant hele veien etter Nestas skade.

Tror ikke det er så mye vits i å diskutere mer, enige blir vi ikke uansett. Jeg synes Italia spilte et godt mesterskap, viste verden hvordan offensivt backspill skal gjøres og hadde den perfekte mikstur av defensiv trygghet og effektivitet foran mål. Forza Italia!
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/13/2006 7:35:04 PM Sist oppdatert 7/13/2006 7:35:04 PM
Og nei, selvsagt er ikke Hellas det beste laget i Europa, men de vant allikevel fortjent etter å ha vunnet alle de avgjørende kampene. :)
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/13/2006 8:18:52 PM Sist oppdatert 7/13/2006 8:18:52 PM
Nei, enige blir vi nok ikke. :D


Jeg ser nemlig akkurat det samme som deg, i de 3 siste kampene.. Men ikke før da.

Og nå har jeg da aldri klagd på enkelt spillere, Cannavaro har vært en fryd å se på hele mesterskapet, men selve spillestilen har vært en tragedie å se på(da var det preget av dårlig tempo, stygge taklinger og filming). I starten av mesterskapet altså.
Jeg skjønte jo ingenting når de kom til Tyskland kampen og de sendte like mange mann fram som tyskerne, og måtte virkelig spørre meg selv om det var Italia som spilte.
Du må være innlogget for å svare

tbucci

Antall innlegg: 118

Opprettet 7/14/2006 3:12:27 AM Sist oppdatert 7/14/2006 3:12:27 AM
Der klarte jeg ikke holde meg unna lenger. Jeg er absolutt enig i så si alt herbergeehh har skrevet.

Allerede under gruppespillet synes jeg at Italia viste seg som en god favoritt til VM. Jeg nevnte dette for mange (og ´82, som jeg selv ikke er gammel nok til å huske, men har lest om) for andre, som bare fnøys av det. Italia var mer angrepsvillige enn noen gang. Jeg synes synd på dem som ikke kan sette pris på bra forsvarsspill. Og med offensive backer har Italia det mest underholdende forsvaret i verden i tillegg til å være pottetette. Jeg digger Cannavaro, om mulig, enda mer etter dette VM.

Jeg vil ikke påstå at Italia var særlig mer defensive eller kjedelige enn andre lag i VM. Herbergeehh har allerede nevnt eksempler.
Filming? Gi meg en pause! Italia var absolutt ikke værre enn de fleste andre i dette VM.
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/14/2006 2:55:50 PM Sist oppdatert 7/14/2006 2:55:50 PM
Spått ånn :-)
God helg folkens!
Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 7/20/2006 3:50:18 PM Sist oppdatert 7/20/2006 3:50:18 PM
Ser at FIFA som vanlig er noen feige (her skulle det vært et veldig stygt ord)!!! Synes det er en skandale at Zidane får så liten straff for skallingen sin samenlignet med straffen til Materazzi! Hadde han ikke het Zidane hadde det blitt noe helt annet. Ikke overaska, men veldig skuffa!
Du må være innlogget for å svare

Eivind B

Antall innlegg: 837

Opprettet 7/20/2006 4:00:55 PM Sist oppdatert 7/20/2006 4:00:55 PM
Er enig i at straffen til Zidane er liten, men også uten særlig betydning siden han allerede har lagt opp.

Når det gjelder straffen til Materazzi så syns jeg den var vel fortjent og på sin plass. På tide at FIFA tar tak i det som fører til hendelsene også.


Det er uansett latterlig å sammenligne disse straffene med hverandre, ta heller og sammenlign den heller med hva De Rossi gjorde..
Og da syns jeg "uprovosert vold" som gav 4 kamper gjør at "framprovosert vold" til 3 kamper gir et riktig bilde.

Men jeg ville gjerne ha doblet straffen til alle 3.



Materazzi´s straff kan du heller sammenligne med fornærmelsen som Totti hadde ved spyttingen sin.
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 7/20/2006 5:43:16 PM Sist oppdatert 7/20/2006 5:43:16 PM
Må sei meg enig der!

På tide at FIFA tar tak i det som fører til sjølve hendelsen..

Straffen er jo både og.. Korleis skal du igrunn straffa ein spelar som legge opp? Gje han ei bot? Da blir jo for dumt å gje han fleire hundretusen i bot.. Ta ifra han gullballen? Hadde jo vore endo meir latterligt!
Hadde Zidane for aktiv til neste år også, så kunne dei godt ha gitt han ein del fleire kampa i karantene..
Case closed:)

Fortsatt go sommar:)


Du må være innlogget for å svare

Drugis

Antall innlegg: 617

Opprettet 7/20/2006 8:18:19 PM Sist oppdatert 7/20/2006 8:18:19 PM
Hvorfor blir det for dumt å gi han flere hundre tusen i bot!!? 40000 for han er som fem kroner for meg, når man tjener en million i uka synes jeg førti tusen er en latterlig bot, han skulle hatt flere milioner i bot!
Og ja, det er selvsagt ikke noen vits å gi lang karantene til en spiller som har lagt opp, men de burde gi mer. Denne saken kommer sikkert til å bli brukt som sammenligning i senere saker, og derfor synes jeg ikke det er riktig at dem får nesten samme straff når den ene overtredelsen er såpass mye mer alvorlig!
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 7/20/2006 9:18:14 PM Sist oppdatert 7/20/2006 9:18:14 PM
Har ikke noe å si hva det er for deg eller noen andre... Straffen var litt mild, men flere milioner blir litt å ta i... 3-400000 kanskje?
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/20/2006 9:36:55 PM Sist oppdatert 7/20/2006 9:36:55 PM
Patetisk avstraffelse, et fint sammendrag av mine meninger under.


Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Opprettet 7/20/2006 11:42:46 PM Sist oppdatert 7/20/2006 11:42:46 PM
Drugis skrev:
Hvorfor blir det for dumt å gi han flere hundre tusen i bot!!? 40000 for han er som fem kroner for meg, når man tjener en million i uka synes jeg førti tusen er en latterlig bot, han skulle hatt flere milioner i bot!
Og ja, det er selvsagt ikke noen vits å gi lang karantene til en spiller som har lagt opp, men de burde gi mer. Denne saken kommer sikkert til å bli brukt som sammenligning i senere saker, og derfor synes jeg ikke det er riktig at dem får nesten samme straff når den ene overtredelsen er såpass mye mer alvorlig!

 Kvifor skal han då ha fleire millionar i bot? Forda det var i ein vm finale? At det var Zidane som gjorde det?
Heilt enig i at 40000 er for lite, men synest det rett og slett blir feil med fleire millionar i bot. Bare min meining:) Skal og sei meg enig i at det er for lite skilnad på straffen Zidane og Materazzi fekk, men at Materazzi fekk litt "pepper" er eg heilt enig i - og det er ikkje forda eg har lite til overs for han, men heller det at eg synest det er på tide at dei tar litt tak i det som skjer forut for sånne hendelsar..
Materazzi kunne fått ei bot for å visa at begynne å ta sånn oppførsel meir alvorlig. Zidane burde fått ei bot på nokre hundretusen + at han fekk jo omgjort kamp- karantenen til samfunnstjeneste (Barnearbeid). Synest det ville blitt passeligt.

Når det er snakk om dritt-slenging i løpet av ein kamp, så er jo dette noke som alle fotball spelarar har vore borti(tilnerma alle).. Det er jo og klart at ein aldri vil få vekk detta - kan jo på ein måte sei at det er ein del av gamet. Men synest allikavel at ein ska setja ei grensa for kva som blir sagt. Folk har forskjellige grense for kva dei tåle og kan dermed reagera forskjelligt -uten at eg dermed ska forsvara det Zidane gjorde. Zidane fortjente straff og fekk straff, dog litt for liten..

Alt i alt: Zidane burde fått litt større bot og Materazzi burde ikkje fått karantene.. Min meining:)

Siste ord skreve frå meg i denna saken:)
(Trur eg)

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 7/20/2006 11:54:30 PM Sist oppdatert 7/20/2006 11:54:30 PM
Slike tin som Materazzi sa til Zidane er jo ting som skjer stadig vekk... Las i VG under VM at Poll og Rooney sto å ba hverandre dra til helvette, å pul deg selv! Å på slike ting jør dommeren ingen tin. Men når det først skjer mot Zidane så...

Men det bør jo ikke bli snakket til hverandre på en slik måte på en fotballbane da...
Du må være innlogget for å svare

herbergeehh

Antall innlegg: 3735
BRSCN medarbeider

Opprettet 7/21/2006 2:41:07 PM Sist oppdatert 7/21/2006 2:41:07 PM
Barnearbeid er vel drøyt, Leganger, det er dessuten ulovlig. (og umulig å gjennomføre, ettersom Zidane er godt over tredve..)

Drittslenging er en del av spillet, hadde dette skjedd i en mindre profilert kamp (med mindre profilerte spillere) ville de antagelig ikke brydd seg om å straffe spilleren som ble skalla ned.

Uansett, Matrix står igjen med et VM-gull etter å ha satt straffen med øredøvende pipekonsert, og han bryr seg ikke med at folk ikke liker ham, så alt i alt står han som den soleklare vinneren. Deilig!
Du må være innlogget for å svare
123