Forsvarspiller linket for lån

Publisert 7/19/2019 av Øystein Thorsen

...og Mowbray er ute etter to keepere.

Mange Blackburn-supportere ser med uro på troppen når fokuset rettes mot de bakre rekker. Særlig keeper-plassen kan gi sarte sjeler magesår, og det er ikke flust med alternativer i forsvarsrekka.
Vel, det kan bli bedring på dette området om ikke altfor lenge, slik vi tolker Lancashire Telegraph.

Lokalavisa skriver nemlig at den unge midtstopperen Tosin Adarabioyo, fra Manchester City, kan være på vei inn for et låneopphold. Vi snakker da høyreist 21-åring som ikke har debutert i Premier League, men som har spilt Champions League og 36 kamper i Championship da han var på lån hos West Brom. 
Mowbrays menn stiftet for øvrig bekjentskap med ham i begge oppgjørene mot de svart- og hvitstripete forrige sesong.

Utover fire Champions League-kamper, samt litt Ligacup, debuterte den unge forsvareren i FA-cupen allerede som 18-åring. I og med at Lancashire Telegraph melder om dette kan det se ut som at spilleren som spilte playoff-finale mot Aston Villa nå i mai være svært nære Ewood.

Angående ny keeper uttalte Mowbray tidligere ovenfor Lancashire Telegraph at ikke bare en, men to keepere vaker i vannskorpa, men som Mowbray sier: det gjenstår å se.
- Vi nærmer oss, men man vet aldri om en avtale går i boks før alt er klart, var Mowbrays kommentar. 
- Men vi er ganske positive og tror vi har noe å kunngjøre om en dag eller to, fortsatte sjefen. 
I så fall har troppen vokst før vi tar helg.

Det snakkes om to keepere fordi Mowbray ønsker seg en ung lovende og en eldre erfaren sisteskanse. Men igjen, å skaffe én keeper kan være vanskelig nok.
- I en ideell verden henter vi en erfaren keeper, og en yngre som kan utfordre, vi får se hvem som ramler inn først. 
Scott Carson kan da være dette erfarne alternativet, men det kan også være et helt nytt navn da Carson ikke nevnes like flittig lengre.

Man behøver ikke være veldig årvåken for å se at forsvaret har for få alternativ, og dette er naturligvis ingenting som Mowbray har oversett.
- Den defensive delen av laget hadde hatt godt av mer konkurranse og det er det vi prøver å få til, forsikret sjefen til Lancashire Telegraph. 
Med Adarabioyo og en keeper eller to på plass begynner ting i så fall å se bedre ut.