Før kamp: Norwich v Blackburn Rovers


Publisert 27.04.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn vil ødelegge opprykksfesten til hjemmelaget. Les deg opp hva ChampionshipNorge mener om kampen.

Norwich City – Blackburn Rovers
Kampstart: 20.30
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Tom Trybull. Hos gjestene har Harrison Reed returnert til Southampton etter å ha blitt skadet.

Ett poeng er nok til å sikre opprykk til Premier League for Norwich City lørdag kveld. Foran helgens runde har Norwich tre poeng ned til Sheffield United på andreplass, men viktigst av alt er luken ned til tredjeplass. Etter at Leeds United tapte mot Brentford har gultrøyene nå seks poeng ned til Leeds på tredjeplass. Grunnet Norwichs gode målforskjell sammenlignet med Leeds, kan man gjerne si at Norwich så å si allerede er klar for Premier League. Lørdag er det uansett klart for opprykksfest på Carrow Road. Rettighetshaver har gjort noe så sjeldent som å flytte kampen til 20.30 på en lørdagskveld, og stemningen kommer nok til å være fantastisk under flomlysene i Norfolk. The Canaries har nå tolv kamper på rad uten tap, hvor samtlige fire siste har endt uavgjort. Hjemme på eget gress har de ni kamper på rad uten tap.  

Norwichs siste kamper:
Stoke – Norwich 2-2 (Hernandez, Pukki)

Norwich – Sheff Wed 2-2 (Vrancic, Stiepermann)
Wigan – Norwich 1-1 (Pukki)
Norwich – Reading 2-2 (Zimmermann, Godfrey)
Norwich – QPR 4-0 (Buendia, Pukki x2, Stiepermann)

Blackburn Rovers håper at de klarer ta på seg rollen som festbrems når de tar turen til Carrow Road lørdag kveld. Det merkelige kamptidspunktet og dyre billettpriser gjør at mange Blackburn-supportere holder seg hjemme, men samtidig har klubben valgt å betale for transport til de supporterne som tar turen. Elendig form tidligere i vår førte til at Rovers ble hektet av i kampen om playoff, men nå har manager Tony Mowbray fått ting til å fungere igjen. Etter 2-0 seieren over Bolton Wanderers forrige runde har Lancashire-klubben nå fire seiere på rad. De er nå oppe på en 14. plass med 59 poeng, og håper at de nå klarer klatre enda lenger opp på tabellen i løpet av de to siste rundene. På bortebane har de tapt elleve av 22 kamper, men begge deres to siste på fremmed gress har endt med seier.

Blackburns siste kamper:
Blackburn – Bolton 2-0
QPR – Blackburn 1-2 (Dack, Graham)
Forest – Blackburn 1-2 (Rothwell, Graham)
Blackburn – Derby 2-0 (Rothwell, Dack)
Blackburn – Stoke 0-1

Vurdering: Norwich City har muligheten til å sikre opprykk foran egne supportere på Carrow Road. Jeg tror ikke de skuffer hjemmepublikummet, til tross for gjestenes gode form. Dette ender med hjemmeseier. 

Skrevet av Eirik Aase, ChampionshipNorge.com


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: