Før kamp: Blackburn Rovers v Swansea City


Publisert 04.05.2019 av Erlend Pettersen
Siste dans for sesongen 2018/2019 skal tas. Les deg opp på kampen med ChampionshipNorge.

Blackburn Rovers – Swansea City
Kampstart: 13.30
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens Leroy Fer mangler hos gjestene.

Blackburn Rovers ga Norwich City-spillerne så mye respekt i starten av oppgjøret forrige helg at Norwich fikk det fryktelig lett til å begynne med. Utover i kampen hang Rovers bedre med, og mot slutten presset de til og med på for å skaffe seg et utligningsmål. Målet kom aldri, men Rovers-spillerne kunne forlate Carrow Road med hevet hode. Før tapet mot Norwich hadde Lancashire-klubben fire seiere på rad. Tony Mowbray prøver å få til en litt annen spillestil på slutten av sesongen, samtidig som et par unge spillere har fått litt mer spilletid. Dette har vist seg å være positivt. Nå håper Rovers at de kan gi hjemmepublikummet en god avslutning på sesongen hjemme på Ewood Park. Hjemme på eget gress har Rovers 10-6-6 denne sesongen.

Blackburns siste kamper:
Norwich – Blackburn 2-1 (Travis)
Blackburn – Bolton 2-0
QPR – Blackburn 1-2 (Dack, Graham)
Forest – Blackburn 1-2 (Rothwell, Graham)
Blackburn – Derby 2-0 (Rothwell, Dack)

Swansea City var i aksjon tidligere denne uken i en hengekamp mot Derby County. Der havnet de under 0-1 tidlig, men kom senere tilbake og sikret ett poeng ved Wayne Routledge. Svanene har ikke lenger mulighet til å klare playoff, men kan falle et par plasser ned fra sin 9. plass dersom de roter det til på søndag. Hjemme på Liberty Stadium har ikke svanene tapt i serien i 2019, men på bortebane har de slitt litt mer. Da vant sin forrige bortekamp mot tabelljumbo Ipswich Town, men før den kampen stod de med syv bortetap på rad.

Swanseas siste kamper:
Swansea – Derby 1-1 (Routledge)
Swansea – Hull 2-2 (McBurnie x2)
Ipswich – Swansea 0-1 (Routledge)
Swansea – Rotherham 4-3 (McBurnie x2, McKay, Byers)
QPR – Swansea 4-0

Vurdering: Blackburn Rovers har vunnet fire av sine fem siste kamper. De har sett virkelig bra ut i de fleste av disse kampene. Her skal de forsøke å gi hjemmepublikummet en god avslutning på sesongen. Swansea City hang lenge med i kampen om playoff, men det håpet ble knust forrige helg. Svanene hadde kamp tidligere denne uken og er nok klar for ferie nå. Slik kamper hvor ingen av lagene har noe å spille for kan vippe begge veier. Magefølelsen min taler til vertenes fordel.

Skrevet av Eirik Aase, ChampionshipNorge.com


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: