Før kamp: Blackburn Rovers v Peterborough United

Publisert 4/18/2018 av Erlend Pettersen

I morgen kan Rovers ta et kraftig grep rundt sin egen skjebne med seier.

Etter tapet til Shrewsbury i går kveld, så ble ikke dette oppgjøret mindre interessant for Rovers-fansen. Selv om Wigan slo til med en sen scoring og seier hjemme mot Oxford så ser mulighetene fot opprykk lovende.

Mowbray kan se på tabellen før dette oppgjøret å konstatere at man ligger fem poeng foran Shrewsbury og med seier så økes avstanden til åtte poeng med en kamp mer enn Shrewsbury. Gjestene sloss derimot om å klare å karre seg opp på en kvalikkamp og må vinne på Ewood Park om de mulighetene skal leve videre.

Når vi ser på Rovers sitt mannskap så er fortsatt Gladwin ute med skade. Det samme er Ryan Nyambe, mens Corry Evans melder seg spilleklar etter smellen han fikk i helgen. Mowbray har en bra stall å plukke av, men det som kanskje bekymrer mest for tiden er spillet ute på banen. Har alvoret begynt å prege spillerne?

Blackburn fem siste:


Bristol Rovers v Blackburn 1-1.
Gillingham v Blackburn 0-0.
Blackburn v Southend 1-0.
Milten Keynes v Blackburn 1-2.
Blackburn v Bradford 2-0.

Gjestene har forsvarspilleren Ryan Tafazolli ute med skade, mens Steven Taylor er tilbake fra suspensjon. Usikkerheten er om at deres playmaker Marcus Maddison blir spilleklar etter en ankelskade som har holdt han ute i de to siste kampene. 

I det motsatte oppgjøret vant Rovers 3-2, men gjestene har scoret i alle kampene mot Blackburn som har blitt spilt i EFL. Så det må jobbes for å klare å slå Steve Evans mannskap.

Peterborough fem siste:

Peterborough v Rochdale 0-1.
Plymouth v Peterborough 2-1.
Peterborough v Northampton 2-0.
Rotherham v Peterborough 1-1.
Peterborough v Bristol Rovers 1-1.

Kampen sendes på viasport 3 og strømmetjenesten viaplay torsdag klokken 20.45.