Før kamp : Nottingham Forest - Blackburn


Publisert 12.04.2019 av Erlend Karlsen
- Se hva Championship Norge skriver om oppgjøret.

Nottingham Forest – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Bortemarerittet fortsetter for Nottingham Forest. Tirsdag kveld tapte de hele 0-3 borte mot Sheffield Wednesday, og nå har de tolv kamper på rad på fremmed gress uten seier. Denne fæle formen på bortebane ser ut til å være det som sender Forest ut av opprykkskampen. Foran helgens runde har skogvokterne fått en luke på hele åtte poeng opp til play-off. Legger man til at Bristol City på den siste play-off plassen har én kamp færre spilt enn Forest, sier det seg selv at det er en umulig oppgave for Forest. Det viktige nå på slutten av sesongen blir å få en god avslutning. La supporterne få oppleve at laget har noe spennende ved seg, slik at man kan starte neste sesong med litt optimisme. Hjemme på City Ground har Forest vunnet fem av sine seks siste kamper, og det er den typen form de bør ta med seg videre. 

Forests siste kamper:
Sheff Wed – Forest 3-0
Rotherham – Forest 2-1 (Grabban)
Forest – Swansea 2-1 (Wague, Murphy)
Ipswich – Forest 1-1 (Selvmål)
Forest – Villa 1-3 (Colback)

Etter ni tap på sine elleve siste kamper, var det enkelte Blackburn Rovers-supportere som var litt bekymret med tanke på nedrykk foran møtet med Derby County tirsdag kveld. Det er det ikke lenger nå, ettersom Rovers sikret seg tre poeng og har nå elleve poeng ned til feil side av streken. Mot Derby vartet Rovers opp med sesongbeste,  og det blir interessant å se om de kan fortsette slik ut sesongen. Joe Rothwell scoret sitt første Rovers-mål mot Derby, og han har virkelig imponert i de siste kampene. Sammen med Bradley Dack kan han skape store problemer for motstanderen, og kanskje vil han få tillit igjen på lørdag. På bortebane har Rovers bare tatt ett poeng på sine seks siste kamper. Kanskje løsner det nå som de kan spille uten press.  

Blackburns siste kamper:
Blackburn – Derby 2-0 (Rothwell, Dack)
Blackburn – Stoke 0-1
Aston Villa – Blackburn 2-1 (Bell)
Sheff Wed – Blackburn 4-2 (Conway, Bennett)
Blackburn – Wigan 3-0 (Graham x2, Dack)

Vurdering: Nottingham Forest med fem seiere på de seks siste hjemmekampene. Blackburn Rovers i svak form over lang tid, samtidig som de har skuffet stort på bortebane. Hjemmeseier blir det fornuftige tipset her, men vær obs. på at Rovers leverte sesongbeste mot Derby County tidligere denne uken. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: