Før kamp : Gillingham - Blackburn

Publisert 3/16/2018 av Erlend Karlsen

- Tøff bortekamp på Prestfield Stadium

Blackburn møte i morgen Bradley Dack's gamle klubb Gillingham til et tøft oppgjørt på bortebane.

Rovers må klare seg uten vår faste høyreback Ryan Nyambe, han fikk seg en hamstring skade i kampen mot Blackpool og må nok belage seg på noen uker på sidelinjen.
Harry Chapman er tilbake i trening, det var meningen at han skulle spille for U-23 laget tidligere i uken, men den kampen ble utsatt så det er lite trolig at han er med i morgen. Han er derimot muligens med når U-23 laget møter Aston Villa i kveld.
Danny Graham må ha seg en late fitness test før han eventuelt får spille kamp, han fikk seg en trøkk i ribbeina i sluttminuttene mot Blackpool forrige helg.

Hjemmelaget kan nok ønske Bradley Garmston og Connor Ogilvie velkommen tilbake fra skade, duoen har slitt med sykdom, men skal nå være friske til å spille fotball igjen. Rhys Murphy og Liam Nash er derimot syke ennå. Billy Bingham er ennå ute med sitt ankelbrudd, det samme er Aaron Morris som sliter med et sårt kne.

Blackburn og Gillingham har ikke møttes på Prestfield Stadion siden august 2009. Den gangen var det i Liga Cupen, en kamp som Rovers vant 3-1.
Rovers har aldri tapt på Prestfield Stadion i noen turneringer (3S 2U 0T).

Siden starten på 2018 så er det faktisk 3 Rovers spillere som har scoret mest mål i League One : Danny Graham 7, Adam Armstron 7 og Bradley Dack med 6 mål.

Gillingham sitter plassert på en 11 plass i League One med 49 poeng på 36 spilte kamper og har vært i grei form i det siste, Portsmouth ble slått 3-1 forleden kamp.
Manager for "The Gills" er Steve Lovell og deres toppscorer med 14 mål er Tom Eaves.

Det blir nok en spesiell kamp for Rovers' Bradley Dack som spilte over 150 kamper for Gillingham før han dro til Rovers sommeren 2017.

Kampen ser du på iFollow fra kl 16:00.

God kamp!

PS : Vi tar også med at hjemmekampen mot Peterborough er flyttet til torsdag 19 april da den blir vist på en av Viasat sine kanaler.