Før kamp : Blackburn - Derby


Publisert 09.04.2019 av Erlend Karlsen
- Se hva Championship Norge skriver om oppgjøret.

Blackburn Rovers – Derby County
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

For fjerde gang på sine fem siste hjemmekamper endte Blackburn Rovers opp med å tape 0-1 forrige runde. Stoke City scoret et tidlig mål, og holdt deretter unna. Rovers hadde mye ball i farlige posisjoner, men slet med å skape de store sjansene. Nå har Rovers ni tap på de elleve siste kampene, og fortsatt er ikke Lancashire-klubben trygge fra nedrykk. Foran midtukerunden har de blå og hvite åtte poeng ned til nedrykksplass. Den luken bør være god nok til å unngå nedrykk, men man vet aldri med tanke på den fryktelige formen til Tony Mowbray & Co. Hjemme på Ewood Park har Rovers 8-6-6, hvor fire av de fem siste kampene som nevnt har endt med tap. Bradley Dack var ute med skade i forrige kamp, mens Charlie Mulgrew pådro seg en skade i kampen mot Stoke. Derfor må kanskje Rovers klare seg uten begge de to viktige spillerne. 

Blackburns siste kamper:
Blackburn – Stoke 0-1
Aston Villa – Blackburn 2-1 (Bell)
Sheff Wed – Blackburn 4-2 (Conway, Bennett)
Blackburn – Wigan 3-0 (Graham x2, Dack)
Blackburn – Preston 0-1

Derby County ledet tre ganger mot Brentford på Griffin Park, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng. Ett poeng på en slik vanskelig stadion kan Frank Lampard & Co være godt fornøyd med, men likevel føltes det nok som et lite tap med tanke på hvor mange ganger de ledet. Harry Wilson har det vært lite snakk om i flere uker, men mot Brentford var han tilbake på scoringslisten. Nå har Derby to poeng opp til play-off, og ingen av deres fem siste kamper har endt med tap. På bortebane har The Rams ikke vunnet noen av sine seks siste kamper i serien. 

Derbys siste kamper:
Brentford – Derby 3-3 (Wilson x2, Bogle)
Derby – Rotherham 6-1 (Waghorn x3, Johnson, Holmes, Mount)
Derby – Stoke 0-0
Derby – Sheff Wed 1-1 (Johnson)
Derby – Wigan 2-1 (Malone, Bennett)

Vurdering: Blackburn Rovers er i elendig form og det er ikke mye som ser ut til å fungere. Derby County jakter play-off og har sett bedre ut med Mason Mount tilbake. Selv om det endte uavgjort da lagene møttes tidligere denne sesongen, var det klasseforskjell mellom lagene. Derby overkjørte Rovers hele kampen. Jeg tror ikke de kommer til å gjøre det her, men jeg tror likevel at gjestene har det som skal til for å dra i land tre poeng her.

Tips: B (2.60 @ Fansbet) 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: