Flakset inn det ene poenget

Publisert 9/19/2018 av Erlend Pettersen

Blackburn slet kraftig i bortemøtet mot Derby.

Kampene kommer tett som hagel for tiden. Ett bittert uavgjort resultat hjemme mot Aston Villa i helgen, ble fulgt av et meget heldig poeng når Mowbrays mannskap klarte 0-0 borte mot Derby tirsdags kveld.

Det er sjeldent man ser Rovers så utspilt og ute av stand til å gi motstanderne motstand som i gårdagens dyst bort mot Derby. Bortelaget hang brukbart med de første 10 minuttene, og kunne ha fått straffespark når Armstrong gikk i bakken. Hjemmelaget kombinerte fint og åpnet opp lagdelene til Rovers som sto høyt i banen. Heldigvis så fikk Rovers ryddet opp og det som kom på mål tok Raya.

Den andre omgangen startet med to gule kort på Rovers, før hjemmelaget sendte i vei et frispark som endte i tverrliggeren. Hjemmelaget presset på og alle som så kampen forventet mål, men det kunne ha blitt mål til Rovers når Graham flikket ballen til Dack i feltet. Midtbaneterrieren Dack rundet målvakten, men ble presset ut av en forsvarspiller og dermed gikk skuddet i nettveggen. Der burde han ha sendt bortelaget i en meget ufortjent ledelse.

Bennett sendte i vei et skudd i det 86. minutt som gikk like utenfor stolperoten til Carson i Derbymålet. Selv med fire minutter tillegg klarte ikke Derby å få ballen i mål og kampen endte 0-0 og meget heldig poeng til Blackburn.

Rovers er nok en gang på reisefot lørdag når vi gjester Stoke på bet365 stadion.