Fire spillere drar ikke til Østerrike


Publisert 19.06.2019 av Øystein Thorsen
Landslagsoppdrag kommer i veien for treningsleiren.
Som vi nevnte tidligere i uken blir Nyambe opptatt med det afrikanske mesterskapet til i alle fall 1. juli, og kanskje lengre hvis de tar seg videre fra gruppa. Nyambe er dog ikke den eneste som spiller for landslaget, noe Lancashire Telegraph skriver om i dag. 

For andre år på rad tar Mowbray med seg gutta til Bad Tatzmannsdorf i alpelandet. Avreise er 26. juni, men med en liten justering fra forrige sommer: spillerne stiller på Brockhall den 24., til forskjell fra i fjor hvor man troppet opp på Manchester Airport for direkte avreise.
I år har man valgt å unnagjøre testing av spillernes form i kjente omgivelser, før selve treningen setter i gang i Østerrike.

Men som antydet er det da fire spillere som ikke blir med. I tillegg til at Nyambe representerer Namibia er Leutwiler på oppdrag for Kanada i CONCACAF Gold Cup, og Mulgrew og Evans får litt lenger ferie siden de spilte for henholdsvis Skottland og Nord-Irland tidligere i juni. 
Det var for øvrig samme situasjon for de to sistnevnte i fjor sommer også.

- Sesongen deres sluttet nå nylig, forklarer Mowbray for Lancashire Telegraph.
- Om ikke annet har de godt av en mental pause fra fotballspill, og de får nå muligheten til å tilbringe tid med familien før de slutter seg til troppen
.
Lenihan og Williams er to spillere som også fikk lenger ferie i fjor, men i år ble de ikke tatt ut da Irland tidligere i måneden møtte Danmark og Gibraltar, dermed får de med seg turen til Bad Tatzmannsdorf.

Slik lokalavisa forstår situasjonen blir det ingen nye ansikter på turen. Det er med andre ord ingenting som tyder på at Mowbray drar i land en handel før bagene skal pakkes. Klubben har hatt siktet innstilt på diverse spillere, men så sent som i dag fikk vi bekreftet at en kandidat som Bauer slapp unna nettet til Mowbray. Dermed blir troppen supplert av U23-spillere som får muligheten til å overbevise om at de har noe å tilby den kommende sesongen.
Samtidig kan vi minne om at spillere som Davenport og Chapman, og til viss del Brereton, får sjansen til en slags restart av karrierene sine i klubben, med det som forhåpentligvis blir en produktiv forsesong for de unge talentene. 

Lancashire Telegraph ser for seg at Tyler Magloire, John Buckley og Dan Butterworth inkluderes i treningsleiren, sammen med Scott Wharton og Joe Grayson som er tilbake fra låneopphold i henholdsvis Bury og Grimsby. Det forventes også at Sam Hart blir med etter sine to låneopphold i Rochdale og Southend, mens Dominic Samuel er klar etter kneskaden som har holdt ham ute av spill siden august. 
Som tidligere rapportert spilles ingen treningskamper i Østerrike.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: