Evans forlenger

Publisert 12/13/2018 av Kristin Kongsjorden

Den erfarne midtbanespilleren har skrevet under på en ny avtale, som gjør ham til Rovers-spiller frem til sommeren 2021.

Med en forlengelse av kontrakten til Corry Evans, er nok en brikke på plass for klubben. Den nord-irske landslagsspillerens tidligere kontrakt gikk ut neste sommer, og det er svært gledelig at han ønsker å fortsette sin karriere på Ewood Park. 

28-åringen er den seniorspilleren som i dagens stall har vært lengst tid i klubben, etter at han kom fra Hull City i 2013. Han har siden den gang spilt totalt 168 kamper, og har vært et sikkert valg under Tony Mowbray.

Da Evans snakket med iFollow Rovers etter kontraktsigneringen, fortalte han at det var et enkelt valg å bli værende i East Lancashire.

- Jeg er henrykt over å signere. Det har vært jobbet med i et par måneder nå, og jeg er meget fornøyd med å forplikte min fremtid til klubben. Det var ikke noe å tenke på en gang, bare å få signert på den prikkete linjen. 

- Jeg har virkelig nytt tiden min her. Det har vært mange opp- og nedturer, men jeg mener vi er i gang med å reise oss igjen nå, spesielt ved at manageren også har forpliktet seg til å bli værende her de neste årene. 

- Siden manageren kom til klubben, mener jeg den har tatt et steg opp og vi har forbedret oss. Han har også forbedret laget i hvert overgangsvindu. 

- Jeg er entusiastisk med tanke på de neste årene, på å følge lagets videre fremdrift og vekst. Alt står og faller på manageren og resten av støtteapparatet.