Evans er tilbake


Publisert 12.02.2019 av Kristin Kongsjorden
Den utrettelige midtbanespilleren er med i troppen, når laget reiser for å spille mot Reading i morgen.

Corry Evans fikk seg en trøkk i kampen mot Brentford i starten av måneden, og var ikke med da Rovers gikk på et sent tap mot Bristol City på lørdag. Nå er han med igjen i troppen som skal spille mot Reading i morgen kveld. Manager Mowbray har bra med spillere å velge blant, selv om Darragh Lenihan, Jacob Davenport, Ben Gladwin og Dominic Samuel alle er ute med skader. Til iFollow Rovers uttalte han at han ennå ikke har bestemt seg for hvem som skal starte i morgen.

- Jeg tror vi kommer til å ha den samme troppen på 19 spillere, så får vi se hvem vi mener er best rustet til å få jobben gjort mot Reading.

- Vi har gått gjennom lørdagens kamp, både de gode delene, og de områdene hvor det er muligheter for forbedring. Onsdagens kamp er en ny mulighet til å plukke med seg tre poeng, og vi skal dra dit med en positiv innstilling. 

Laget får en boost ved at Evans er tilbake etter så kort tid, og sjefen må bestemme seg for hvilken rolle han ønsker for ham i førstkommende kamp, med tanke på at det er en ny tøff kamp på søndag hjemme mot Middlesbrough. 

- Corry er med på bussen, så det er en mulighet for å rokere litt på laget denne uken. Jeg mener vi er på et stadie i ligaen hvor det er viktig å rotere litt på laget, uten at det nødvendigvis vil føre til at vi stiller noe svakere.

- Vi har diskutert når Ben Breretron skal få sjansen fra start, og på et tidspunkt vil han få muligheten sin, og da må han sørge for å levere varene.

- Joe Rothwell er i samme kategori, så det kommer til å bli en del endringer underveis i siste tredel av sesongen, og forhåpentligvis kan vi få med oss en del positive resultater. 

Det blir spennende å se hvem som blir å finne i startelleveren i morgen kveld. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: