Downing sendt ut på lån


Publisert 24.01.2019 av Erlend Pettersen
Noe fansen ikke syntes noe om.

Midtstopperen Paul Downing som har fått kun tre muligheter denne sesongen er ikke overraskende sendt ut på lån. Det er League One klubben Doncaster som får gleden av Downing resten av sesongen.

Paul Downing roses opp i skyene av Blackburn-manager Tony Mowbray for sin profesjonelle innstilling selv med lite spilletid. Mowbray har hvert ærlig rundt situasjonen til Downing lenge og han har kommet fram til at spilletid er viktigere enn at Rovers skal ha han sittende på benken.

Mowbray mener klubben skal være godt skodd på midtstopperplass med Lenihan, Mulgrew, Rodwell og unggutten Tyler Magloire tilgjengelig. I tillegg så er Wharton, Platt og Grayson ute på lån for å få kamperfaring. 

For Mowbray så er det viktig å la talentene få prøve seg på førstelaget enn å hente inn en spiller utenfra som kun skal være backup. Noe som er befriende å høre når man vet hvor mye gull akademiet vårt har fostret fram.

Avgangen til Rovers Maldini får ikke skryt av fansen i sosiale medier. Mange mener at Mowbray gambler på at skadeutsatte Mulgrew og Rodwell skal holde seg friske.

Fansen har ikke glemt Paul sitt fremragende spill i League One der han var en viktig brikke under Lenihan sin skadeperiode.

Med en kontrakt som går ut til sommeren så var nok dette siste vi så av Paul downing i Blackburn trøyen. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: