Diverse notiser

Publisert 3/22/2018 av Erlend Pettersen

Blackburn v Peterborough kan bli flyttet nok en gang.

I dag kunngjorde SkySports at den utsatte kampen mellom Burnley og Chelsea skal spilles torsdag 19. april klokken 20.45 norsk tid. Du tenker vel hva dette har med Rovers å gjøre. Saken er at Blackburn og Burnley ikke kan spille hjemme på samme dag grunnet kapasiteten til politiet i Lancashire. Når SkySports flyttet hjemmekampen mot Peterborough forrige uke til nettopp 19. april grunnet visning på TV skulle man tro at de hadde såpass peiling at slike kamptidspunkter ikke kan kollidere.
Man trenger ikke å være rakettforsker å skjønne at det er lettere å flytte en League One kamp enn et Premier League oppgjør så man må nok stålsette seg på nok en ny dato til denne kampen.

Så til en litt mer gladsak. Charlie Mulgrew ble i dag tildelt kapteinsbindet til sitt kjære Skottland av deres nye landslagstrener, Alex McLeish.

Mulgrew vil få sin 32. landskamp om han løper ut på Hampden Park til helgen. McLeish sier dette angående kapteinsvalget:

- Mulgrew er den fødte lederen for å lede sitt land. Han har spilt på dette nivået lenge og han har også spilt på et høyt nivå i ligaen.

- Å spille for Skottland er blitt en vane for Charlie nå. Han er en god leder for de yngre spillerne og med sine lederegenskaper så fortjener han kapteinsbindet
, avslutter McLeish til Lancashire Telegraph.


Vi ønsker Charlie lykke til og vi satser på at han kommer tilbake til Ewood Park helskinnet.